Ahad, 12 Januari 2014

STRATEGI HEBAT DARI PAKATAN RAKYAT GUNA ISU AGAMA!! UMNO TERJERAT?

Paderi Lawrence-manusia yang saja ingin mencetuskan ketegangan antara orang Islam dan kristian di selangor untuk kepentingan politik pakatan rakyat!!

ISU KALIMAH ALLAH DALAM BIBLE SEBENARNYA HAL INI SAJA DI PANASKAN MANUSIA INI KERANA SATU MATLAMAT, STRATEGI UNTUK KACAU EMOSI PENGANUT KRISTIAN DI SABAH DAN SARAWAK. HEBAT STRATEGIK MASTERMIND POLITIK MEREKA YEK!!

CARANYA MUDAH, UGUT, GERTAK, DAN BAGI LINE PANAS KEPADA ORANG ISLAM YANG NAK MEMPERTAHANKAN KALIMAH ALLAH, DAN BAGI PEMIMPIN PAS YANG BEROTAK LIBERAL DI MINTA COVER UP SIKIT DIA ISU INI, KATAKAN KALIMAH ALLAH MEMANG BOLEH DIGUNAKAN OLEH ORANG KRISTIAN!!

antara pemimpin pas yang mengikut arahan tuannya, masyuk!!

MAKA KEPANASAN ORANG ISLAM DAH SAMPAI HAD, BUAT DEMO SAMPAI BAKAR PATUNG PADERI LAWRENCE, DAN MEDIA BARUA PR MAINKAN PERANAN UNTUK BURUKKAN SEBAIK MUNGKIN DEKAT BN, SEBARKAN KEPADA ORANG SARAWAK DAN SABAH, TENGOK PERANGAI ORANG BN, UMNO TERUTAMANYA, MEREKA ANTI KRISTIAN!!

BEB GAME INI KALAU KITA CERDIK MEMANG AKAN FAHAM STRATEGI BANGSAT UNTUK GUNAKAN ISU AGAMA SUPAYA KACAU EMOSI ORANG SARAWAK DAN SABAH, KENA INGAT LAGI 2 TAHUN PRN NEGERI SARAWAK AKAN BERLANGSUNG, DAP KENA MAINKAN PERANAN, PAS KENA TUNJUK KELDAI, PKR KENA TUNJUK HERO OF THE DAY, FAHAMILAH TAKTIK PERANG KOTOR INI MEREKA DAH LAKUKAN DARI PRU13 YANG LEPAS. HATI-HATI!!

ps: selalunya cai melayu pr, terutama pas, mereka hanya anggap isu ini isu remeh yang saja dibuat, alasan biasa, umno isu ni jadi hero lah dia, hal judi dan arak tak de pulak mereka nak bantai, erm alasan orang berlagak dari pas, mencibai...

1 ulasan:

  1. Xfaham-faham lah usup rawa dengan adi awang nie, kristian sabah/sarawak boleh pakai, kristian malaysia barat xboleh!

    Xkan itu pon xfaham!

    BalasPadam

Terbaru! DAP namakan Adly calon Ketua Menteri Melaka

 Nama Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Bukit Katil, Adly Zahari diumumkan akan kembali menjawat jawatan Ketua Menteri Melaka seandainya Pak...