Rabu, 19 Februari 2014

berkali-kali dah dap ni pertikaikan Islam, tapi habuk dari lebai pas nak komen!! ptuih!!

mereka berani kerana talian hayat dan benteng mereka adalah orang melayu dari pr, walau terang-terang dok pertikaikan Islam, malah cara mereka mengherdik dah macam kurang ajar serta biadab, tapi rakan kongsi mereka yang kononnya berjuang untuk Islam senyap membisu, malah mereka gelak ketawa sampai ada yang kata, ohh tony pua ni perli orang umno je bukan kat pas... kepala atok lu..

ni lah jadinya bila kita tak bersatu padu, tidak eratkan perpaduan, rosak rosak, kerana dendam, Islam kau jual kati dekat dap.. kepala bana punya pas!!



ps: melayu Islam semakin dipelangkung.. apa nak buat takdir!! :(

7 ulasan:

 1. Kefahaman mendlm hasil dakwah dan rakan sepersekongkolan PAS.

  BalasPadam
  Balasan
  1. Sujud syukur saya ucapkan kepada ALLAH SWT dan saya sekeluarga sangat berterima kasih banyak kepada KI WARA atas bantuannya saya bisa mendapatkan dana ghoib dan alhamdulillah BENAR2 berhasil karna sekarang ini kehidupan saya jauh lebih baik dari sebelumnya dan semua utang2 saya sudah pada lunas semua,,!!! jika anda mau bukti bukan rekayasa silahkan hubungi KI WARA 085242894584 ini lah kisah nyata dari saya…beliau juga memberikan pesugihan,jual tujul,uang ghaib,bulu perindu.ATAU BUKA BLOK KI WARA

   Padam
 2. khutbah jumaat ada dua sebenarnya adalah RUKUN JUMAAT ITU SENDIRI....KALAU DITINGGALKAN SOLAT JUMAAT TAK SAH......

  BalasPadam
 3. Si BANGKAIBABIDAP RASIS memang puak PENGGANAS! Baik DIHALAU dari NUSANTARA buat selamanya! Si PENGECUT ini takkan berani hina agama Hindu ataupun pemimipin Hindu atau Kristian macam ni! Kalau di India, kalau hina agama ataupun pemimpin Hindu, mungkin dah diPANCUNG!

  Nampaknya tak habis-habis kat M'sia ni, si PENDATANG RASIS asyik nak TUNJUK BELANG pula kat umat Islam/Melayu termasuk pemimpin Islam/Melayu TERCINTA kita! Kat Barat pun, jangan harap Bumiputera Barat bagi muka pada kaum PENDATANG sampai asyik nak GERTAK Bumiputera mcm. SAMSENG, dan nak MENJAJAH Barat! Tapi kat M'sia ni, PENDATANG RASIS PARASIT bakal MEMERINTAH kita yg. ORANG ASAL bumi pusaka nenek moyang kita ini!

  Sepatutnya digubal undang-undang SEGERA, hanya kaum Bumiputera saja yang boleh menjadi PM dan TPM, dan oleh kerana orang Islam/Melayu adalah Bumiputera majoriti dan Islam adalah AGAMA PERSEKUTUAN (iaitu Malaysia adalah NEGARA ISLAM), PM dan TPM mesti dari orang Islam/Melayu! Tak usah asyik takut pada GERTAKAN SAMSENG si KAPIR GANAS Barat-Zionis, utk tunduk pd "demokrasi-hak asasi kesamaan" SAMPAH mereka, yg. mereka sendiri tak ikut di Barat-Israel! Kita memang ada hak utk menggubal undang-undang kerana kita Bumiputera terutamanya umat Islam/Melayu telah diANIAYA oleh PENJAJAH KAPIR Barat-Zionis, yg. MENIPU sampai paksa kita beri kerakyatan dgn. mudah pd. berjuta PENDATANG dan TEMASIK (S’pura) kpd. kaum PENDATANG ini! Malangnya mereka tak kenang budi lansung dan mahu terus PIJAK kepala kita – bakal kita jadi macm Bumiputera miskin dan merana, sampai jadi peminta sedekah, orang gaji dan pengutip sampah seperti di Filipina, Palestin, Selatan Thailand dan Indonesia!

  Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM-TPM/UMNO/Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

  BalasPadam
 4. Itu tandanya PAS dah berjaya tarbiah DAP....sungguh faham DAP ye...apa kata pok nik?....

  BalasPadam
 5. PAS dah kena kasi bro...sesen tak guna....

  BalasPadam
 6. IDOLA .. PENGANUT PAS ..
  NICKY AZIS
  HADI AWANG
  STOPA ALI
  MAT SABU
  MAHPUZ BEAN
  KHALID SAMAD
  TIDAK KEPADA ALLAH DAN RASUL..

  BalasPadam

Najib tetap PM paling teruk dalam sejarah kata Mahathir

Tun Dr Mahathir Mohamad menyifatkan Datuk Seri Najib Tun Razak sebagai Perdana Menteri Malaysia paling teruk dalam sejarah negara ini. ...