Ahad, 16 Mac 2014

BAHAN KEMPEN CALON BN DI SABOTAJ

taktikal biasa untuk melepaskan geram dekat bn, biasalah, fobia dengan logo bn, amarah tak terhingga, sampai apa saja berkenaan bn tak boleh dilihat depan mata, jadi sawan nak jahanamkan..

ini berlaku sebab politik kebencian, politik dendam.. tiada kesudahan


Petugas jentera pilihanraya Barisan Nasional (BN) memaklumkan bahan kempen Pilihanraya Kecil (PRK) DUN Kajang milik parti itu telah disabotaj oleh pihak tidak bertanggungjawab di Batu 13, Jalan Cheras. Kejadian tersebut hanya disedari petugas selepas mendapat aduan daripada penduduk setempat. Menurut saksi, bahan kempen BN telah dirosakkan dan dipijak kerana terdapat kesan tapak kaki pada poster dan papan iklan yang tertera gambar calon BN, Datin Paduka Chew Mei Fun.

Di lokasi lain termasuk di Taman Delima, Kajang, petugas BN turut mendapat aduan sama. Susulan it, wakil petugas BN berkata pihak mereka akan meningkatkan kawalan dan rondaan bagi mengelak kejadian sama berulang, selain membuat satu laporan polis berhubung kejadian tersebut.

ps: udah-udah le tu mengamalkan politk kebencian

1 ulasan:

  1. Terima kasih banyak Aky Ternyata Angka jitu hasil Ritual KI JAYA Yang saya minta ternyata Tembus HONGKONG 4D SENIN 10 MARET 2014 DENGAN ANGKA 7765 Puji TUHAN SAYA mendapatkan kemenangan 500 juta. Sampai-sampai saya mengeluarkan Air mata, SAYA sangat terharu, bahagia dan bersyukur kpd TUHAN Yang Maha Esa. Skrng SAYA sudah memiliki modal untk buka usaha sendiri dan sdh membeli Rumah dan yg paling utama SAYA tdk Terlilit Utang lagi sewaktu SAYA menjadi pegawai pabrik. Jgn pikirkan lagi, langsung hub "KI JAYA" Di (((085-321-606-847_))) Terimakasih banyak Aky Semoga TUHAN membalas kebaikan Anda Jangan Lupa Mampir Di blog Ki jaya [⌣»̶•̵̭̌✽̤̈•̵̭̌☀̤̈>>KLIK*DISINI<<☀̤̣̈̇•̵̭̌✽̤̈•̵̭̌«̶⌣]

    BalasPadam

Bila masa saya kata minta pihak Polis henti siasatan pimpinan D4P - Lim Guan Eng

Mungkin Lim Guan Eng sedar kenyataannya berkenaan isu LTTE baru-baru ini mengundang kritikan pedas, adakah dengan kuasa beliau sebagai Mente...