Sabtu, 15 Mac 2014

KERANA MULUT WAN AZIZAH, MALAYSIAN INSIDER TARIK SEMULA ARTIKEL!


Portal The Malaysian Insider (TMI) menarik semula artikel bertajuk “Dunia guna alat canggih, Malaysia pakai ‘Bomoh Doremi’ cari MH370, kata Dr Wan Azizah” dari senarai laporan berita portal itu hari ini.
Laporan itu memetik kenyataan Wan Azizah dalam satu ceramah di Sungai Jelok, Kajang malam tadi.
Untuk mendapatkan maklum balas tentang perkara itu, Selangor Press ada menghubungi wartawan TMI sendiri. Namun wartawan itu gagal dihubungi.

Ekoran tersiarnya berita itu semalam, masyarakat terutamanya yang bersimpati ke atas tragedi pesawat MH370 mengutuk kenyataan dan tuduhan tidak berasas yang dibuat oleh calon PKR itu.
Mungkin atas sebab itu, pihak TMI terpaksa menarik semula artikel tersebut bagi mengelak Wan Azizah daripada terus dihentam oleh masyarakat.

Dalam ceramah itu, Wan Azizah membuat tuduhan tidak berasas kononnya kerajaan Malaysia bergantung kepada khidmat bomoh untuk mencari pesawat malang MH370 selain memburuk-burukkan kerajaan Malaysia.

ps: biasalah dari, suami dia, anak dia, pengikut dia semua mulut macam tu, masalahnya ramai bertepuk tampar dengan kalau stament bodoh dikeluarkan oleh pemimpin mereka

klik sini selangor press

1 ulasan:

  1. Satu... kerana mulut badan binasa
    Satu lagi... kerana bontot badan binasa.

    BalasPadam

Najib tetap PM paling teruk dalam sejarah kata Mahathir

Tun Dr Mahathir Mohamad menyifatkan Datuk Seri Najib Tun Razak sebagai Perdana Menteri Malaysia paling teruk dalam sejarah negara ini. ...