Ahad, 16 Mac 2014

PKR PENING, MEDIA BARAT KAITKAN KAPTEN PESAWAT MH370 DENGAN PARTI MEREKA!

diam tak diam, episod baru terbongkar, teori dan pelbagai spikulasi telah dikeluarkan, semalam episod pesawat mh370 ke arah siasatan baru, iaitu adakah pesawat tersebut di hijack? pertanyaan dan persoalan berlegar-legar difikiran kita rakyat malaysia.

pada hari pertama hilangnya pesawat mh370, 8 mac 2014 yang lepas, ada pembongkaran berkenaan kapten utama pesawat mh370 tersebut, Ahmad Shah, 53 tahun. Sebabnya adalah kerana dirumah kapten ini ada similator pesawat, atas dasar apakah melabur puluhan ribu untuk similator tersebut? itulah menjadi titik tolak persoalan sejak minggu lepas.


yang menjadi semakin panas, kapten pesawat ini adalah adalah penyokong kuat parti pkr! jeng jeng.. isunya akhbar barat membuat kesimpulan, adakah kerana fanatiknya pengikut sesuatu parti politik mengakibatkan perkara ini terjadi?

media barat memainkan perkara ini, adakah semakin panas pencacai pkr? jadinya siasatan ini bukan main-main, kerana melibatkan FBI, makin berat nanang ni beb! harap persoalan dan jawapan akan ada dalam jangkamasa terdekat ini. InsyaAllahadakah dia pengikut tegar dan fanatik pkr?

ps: panas panas

7 ulasan:

 1. Sebenarnya kita harus berhati-hati - walaupun kita amat benci PEMBANGKANGBANGKAI; JANGANlah kita terperangkap dgn. aksi si KAPIR DAJAL Barat-Zionis utk. menyalahkan pilot yg. ISLAM/MELAYU ini!

  Bah. Pertama:

  Si rejim-rejim Barat-Zionis ni memang DALANG-DUA-MUKA plg. DAJAL! Bayangkanlah, dgn. teknologi amat canggih Barat-Zionis termasuk sistem Satellite NSA dan NASA, mereka tak boleh mengesan MAS ini – MUSTAHIL; sedgkan DRONE mereka boleh pula kesan ‘teroris’ (kononnya) kampung kat pendalaman dan kwsn. pergunungan, cthnya di Afghanistan, Pakistan, Yemen dsbnya (lihat di http://maelpengerang.blogspot.com/2014/03/mh370-prayformh307-kenapa-satellite.html, Kenapa Satellite Amerika Gagal Kesan MH370? , March 15, 2014)!

  Saya mengesyaki Pangkalan Tentera Udara Amerika Syarikat di Diego Garcia yg. terletak di Lautan Hindi, mungkin terlibat dlm. TERORISMA dajal ini (di - http://www.mazidulakmal.com/2014/03/cabal-times-dedahkan-tentang-diego.html , CABAL TIMES DEDAHKAN TENTANG DIEGO GARCIA DAN MH370 , Khamis, Mac 13, 2014; dan http://darah-satria.blogspot.com/2014/03/agenda-tersirat-disebalik-rampasan.html, Agenda tersirat disebalik rampasan pesawat MAS MH370 Thursday, 13 March 2014;)! Kemungkinan yg. sungguh MENGGERUNKan - cara TERORISMA yg. terbaru dan paling GANAS, oleh Barat-ZIONIS! Selepas berita ini tersiar, CIA dan Pentagon tiba-tiba mengeluarkan teori , kapal perang USS Kidd akan SEGERA mencari di Lautan Hindi pula akibat kemungkinan MAS terhempas di situ, tapi mengapa pula MAS boleh terbang sampai ke situ pd. asalnya; jadi teori MAS di’hijack’ ke Diego Garcia ini tidak mustahil – kemudian MAS kononnya akan dijumpai oleh US Navy dalam Lautan Hindi yg. sungguh sukar ini, kononnya terhempas setelah dirampas ‘teroris’, bahkan ini memang baru diramalkan Pentagon (macam mana pula dia tahu MAS terhempas di Lautan Hindi?!) dan kenapa tak mengesahkan dahulu hal ini dgn. K’jaan kita! Maka bukti MAS dihijack di Diego Garcia ini mungkin tidak akan dijumpai bila-bila – inilah yg. disyaki diharapkan si PENGGANAS Barat-Zionis ini.

  Ini disyaki akibat kehadiran sekaligus, 12 jurutera/saintis teknologi TINGGI dari Malaysia dan 8 dr. China, yg. sgt. penting, termasuk empat pemegang patent teknologi terbaru, dr. syarikat Freescale Semiconductor. Sy. Freescale ini terlibat dlm industri Microchip, Data, Angkasa dan Pertahanan (lihat di http://www.techbriefs.com/component/content/article/31-ntb/webcasts/on-demand-webinars/17016 , Freescale’s Portfolio of Microprocessors, Microcontrollers, and RF Devices for Aerospace and Defense , 06 August 2013; dan lihat di http://www.thestar.com.my/Business/Business-News/2014/03/10/Loss-Of-Employees-On-Malaysia-Flight-A-Blow-US-Chipmaker-Says/, Loss of employees on MAS flight a blow, US chipmaker says, March 10, 2014 )!

  Di samping itu, Freescale Semiconductor ini juga turut dimiliki Empayar ZIONIS plg. Dajal, Empayar Rothschild, yg. membiayai dan mengasaskan Zionisma dan Israel (yg. berasal dr. Jerman, dan menjadi begitu berkuasa sejak abad ke 16 setelah menjadi “peminjam wang” kpd. Raja-Raja Eropah dan kemudiannya mengahwini mereka) - lihat di http://aftertheshift.blogspot.com/2014/03/malaysia-airlines-flight-370-patents.html, Malaysia Airlines Flight 370: “Patents Patents Patents?” ; http://www.blissful-wisdom.com/rothschild-sponsored-zionism-world-banking-control-and-israel.html, Rothschild sponsored Zionism, World Banking Control, and Israel; http://www.tokenrock.com/explain-order-of-skull-and-bones-the-78.htm, The Order of Skull and Bone; dan http://vigilantcitizen.com/hidden-knowledge/the-order-of-the-illuminati/ , The Order of the Illuminati: Its Origins, Its Methods and Its Influence on the World Events, Dec 12th, 2012.

  Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM-TPM/UMNO/Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

  BalasPadam
 2. Bah. kedua:

  Disyaki Mossad-CIA-MI6-NATO akan MENSASARkan pakar Bukan Barat, terutamanya yg. Islam dan dr. China dlm industri ini, terutamanya dlm. industri PERTAHANAN - lihatlah bagaimana Mossad telah membunuh saintis-saintis nuklear Islam dr. Iran - di http://www.businessinsider.com/mossad-in-iranian-scientist-murders-2011-8 , Mossad Suspected In Murder Of Iranian Nuclear Scientists , Vincent Trivett, Aug. 5, 2011.

  Dan sebab itu agaknya si CIA (yg. dikuasai Mossad-ZIONIS/ISRAEL) asyik nak membidas teori letupan dan juga begitu galak MENUDUH juruterbang Islam/Melayu kita, atau 20 jurutera/pakar kita dan dr. China, dr. Freescale Semiconductor, kononnya mungkin bunuh diri atau terlibat terorisma! Tapi TAK pula CIA Dajal ni menuduh bekas tentera dr. New Zealand ni, yg. berikan cincin kahwin dan jam tangan pd. isterinya sebelum penerbangan – saya syak dia ejen CIA-Mossad yg. disyaki akan dpt. ID baru, setelah disyaki menjlnkan misi dlm. MAS ini (lihat di
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2578358/Husband-gave-wedding-ring-watch-wife-boarding-missing-flight-MH370-case-happen-him.html, Agony of the wife whose husband gave her his wedding ring and watch before boarding missing flight MH370 'in case something should happen to him', by James Rush, 11 March 2014.)

  Juga Barat-ZIONIS disyaki mahu MEMBANKRAPkan MAS (supaya terpaksa bergabung dgn. sy. penerbangan Barat-ZIONIS melalui One World Alliance, yg. baru disertai MAS) dan menghancurkan hubungan Diplomatik baik antara China dan Malaysia, serta menghuru-harakan NEGARA ISLAM kita ini, hingga terpaksa bekerjasama lebih rapat dgn. Barat-ZIONIS melalui CIA-MI6/tentera US-British-NATO, dan perisikan/tentera Singapura (yg. diKUASAI CIA-Mossad-MI6-NATO, lihat di - http://rainbowoftruth.blogspot.com/2009/09/singapore-israel-love-affair.html , THE SINGAPORE ISRAEL LOVE AFFAIR, September 2, 2009). Serta memaksa NEGARA ISLAM Malaysia dan Brunei menyertai TPPA, yg. di KUASAI Barat-ZIONIS ini.

  Maka teori ‘hijacking’ MAS oleh Barat-Zionis di pengkalan tentera laut US di Diego Garcia ini tak mustahil kerana si Barat-ZIONIS asyik menyerang dan membunuh umat Islam sesuka hati, dlm pembunuhan beramai (GENOCIDE) di Dunia Islam yg. kaya minyak-gas, melalui PENJAJAHAN terus, penggunaan Drone atau bom kimia, atau menggunakan pengganas al-Qaeda atau mana-mana “pengganas Islam” yg. sebenarnya dicipta Barat-ZIONIS sendiri - untuk tujuan MENJATUHKAN Islam/umatnya dan untuk melaksanakan PENJAJAHAN Barat-Israel, ke atas negara-negara Islam yg. kaya minyak gas, yg. bermula dr. Palestin, hingga ke Afghanistan, Iraq, Libya, Syria, Mali, Somalia, Yemen, Pakistan, Mali, Nigeria, Republik Africa Tengah dsbnya (lihat di http://www.globalresearch.ca/fighting-al-qaeda-by-supporting-al-qaeda-in-syria-the-obama-administration-is-a state-sponsor-of-terrorism/5339728, Fighting Al Qaeda by Supporting Al Qaeda in Syria: The Obama Administration is a “State Sponsor of Terrorism”, By Prof Michel Chossudovsky, Global Research, June 19, 2013; dan http://www.presstv.ir/detail/2013/09/15/324167/excia-agent-911-lies-big-and-tragic/, Ex-CIA agent: 9/11 lies bigger than already known, Sep 15, 2013).

  Kerajaan kita dan China, mesti MENYIASAT kemungkinan ini, melalui apa cara pun, demi MENYELAMATkan penumpang MAS tersebut! Jgn. remehkan sebagai teori 'konspirasi' semata - setiap maklumat adalah PENTING!

  Makcik Sambal Belacan.

  BalasPadam
 3. Sekarang, si CIA dan‘ pakar-pakar‘ Barat-Zionis lain, buat teori MAS mungkin dirampas ke tempat lain pula, di Kepulauan Andaman di Teluk Bengal, ke arah Pakistan, Iran, Afghanistanlah , dan sekrg. ke barat Perth pula, mcm-macm lagi!

  Saya syaki ini cubaan CIA nak mengalih perhatian dari DIEGO GARCIA di tengah Lautan Hindi – saya syaki MAS telah dibawa dari Diego Garcia ke arah ini! ATM mesti dptkan maklumat tarikh bila radar mulanya dikesan, kalau betul MAS menuju ke Kepulauan Andaman dari awal lagi, dan kononnya terhempas di Teluk Bengal (yg. juga terletak di Lautan Hindi).

  Lagipun, hairan betul media-media besar Barat-Zionis terutamanya CNN, tak lansung bangkitkan kenapa pengkalan militari US di Diego Garcia ini, dgn. sistem satelit yg. pasti amat canggih, tak dapat kesan lansung MAS kalau kononnya melintasi Lautan Hindi ke Kepulauan Andaman, dari awal lagi! Sedgkn tentu pengkalan militari ini akan memantau seluruh Lautan Hindu utk. kemungkinan ia disasarkan ‘teroris’ melaui laut atau udara, termasuk melalui peluru berpandu (yg. takkan kan ada radar pun). Tapi CIA/Pentagon sebelum ini tahu pula MAS dah ‘terhempas’ di Lautan Hindi – sekarg. dah nafi pula!

  Disyaki CIA dah PANIK tentang pendedahan Diego Garcia dlm insiden ini! Lihatlah nanti CIA-MI6-Mossad-NATO disyaki akan menyalahkan “pengganas Islam” atau pilot Islam/Melayu kita, melalui teori Teluk Bengal ini! Dan lihatlah ahli-ahli Navy Seal yg. kononnya bunuh 'Osama' (al-Qaeda dicipta CIA-Mossad) pun dah mati; di http://topinfopost.com/2013/06/21/over-20-seals-who-killed-osama-bin-laden-now-dead, Over 20 SEALs Who “Killed Osama Bin Laden” Now Dead, By DNA | June 21, 2013! Disyaki dibunuh CIA-Mossad sendiri supaya tak bocor rahsia - walau tentera/ejen mereka sendiri!

  Makcik Sambal Belacan.

  BalasPadam
 4. Tepat skali....episode mh370 hanyalah tips of the iceberg....refer to russian article..US is the player utama.......la ni dpt ide baru...guna isu pilot org kuat pkr......something big is in the flight mh370.something that belongs to them...going to china...

  BalasPadam
 5. Kapten Zaharie bukanlah perancang utama. Ada kuasa besar yang menjadi dalang semua ni. Soal sama ada Kapten Zaharie diugut atau tidak, itu soal kedua. Soal pertama ialah bagi melesapkan sebijik pesawat yang besar, perlukan perancangan teliti berbulan-bulan lamanya bagi mengelakkan kesilapan. Banyak perkara perlu diambilkira terlebih dahulu. Apatah lagi ianya adalah kes jenayah peringkat dunia kerana ianya melibatkan banyak negara.

  Saya tak rasa pesawat itu diambilalih secara paksa sebaik sahaja mahkamah telah menjatuhkan hukuman kepada Anwar. Takkanlah hanya kerana fanatik kepada Anwar, beliau nak mengambil risiko dengan memperjudikan 237 nyawa. Tak logik sama sekali.

  Menjadi seorang pilot, apa yang kurangnya ? Gaji lumayan, dapat hotel percuma, percutian percuma dan macam-macam lagi kelebihan. Tak berbaloi nak mengorbankan semua tu demi Anwar Ibrahim.

  Bagi saya, ada agenda lebih besar yang melibatkan tangan-tangan ghaib di belakang misteri ini. Sekali lagi teori 9/11 boleh dikatakan agak logik. Ini kerana MUSTAHIL satelit US dan radar Pentagon tak mampu mengesan kehadiran pesawat yang nak melanggar WTC. Inilah adalah satu konspirasi peringkat tertinggi yang melibatkan organisasi besar dan paling berpengaruh di dunia.

  BalasPadam
 6. Ok. Minta tolong cbina dan russia bantu yg bukan sekutu US. Yg penting nasib penumpang ada beratus dan lebih seminggu apa nasib mereka, makan minum, kesihatan mereka... Kalau ini permainan tangan ghaib, china tidak akan berdiam diri. Kalau pilot yg fanatik.. Mmg terbukti makin ramai rakyat msia sakit mental

  BalasPadam
 7. Saye tak berani nak ckp ini conpirasy US dan sekutu Wallahualam Tuan Blogger !! yg penting US dan pakar2 bersatu menolong Malaysia mencari MH370 dgn pengalaman2 plane crash yg mereka ada sebelum ini, saye yg tinggal di BELGIUM setiap hari mengikuti perkembangan berita menerusi siaran CNN hingga ke pukul 2 pagi waktu European .. ape yg saye dapati dari berita sini mereka memuji sikap dan pendirian Malaysia juga Authorities di Malaysia , Apepon Pilot kapal adalah Main suspect dlm kes MH370 mystery yg menjadi isu perbincangan setiap hari disini , kite kena bersedia utk menerima kenyataan dan hakikat yg PILOT itu adalah penyebab utama kehilangan MH370 walaupun dia Melayu dan Muslim bukan la alasan utk kite menindak keputusan dari pakar2 Siasatan antarabangsa !!! yg Mustahak Si Pilot bkn dari org BN tidak dpt saye bayangkn jika si pilot ini orang kuat BN sudah pasti isu kehilangan MH370 akn di putar belit serta fakta mengarut memfitnah seperti biase akn di putar oleh penyokong tegar Pembangkang sekaligus merosakn name baik kerajaan MALAYSIA !!! sekian lilysara cassem

  BalasPadam

Najib tetap PM paling teruk dalam sejarah kata Mahathir

Tun Dr Mahathir Mohamad menyifatkan Datuk Seri Najib Tun Razak sebagai Perdana Menteri Malaysia paling teruk dalam sejarah negara ini. ...