Selasa, 1 April 2014

BARAT BERLUMBA-LUMBA CIPTA SENJATA BARU, SENJATA UNTUK KEMUSNAHAN!!

jom tengok, antara senjata yang dicipta era teknologi ini, faham-faham sendirilah, perperangan besar tak berlaku abad ini, jadi pihak dajjal mencari musuh-musuh tertentu untuk dijadikan bahan ujikaji, setelah episod nak mengenakan umat Islam tak menjadi secara total selepas 9.11, pihak dajjal tengah memikirkan cara macamana yang patut diuji supaya perang besar itu perlu berlaku, minta dijauhkan lah ye!!

bersediakah kita umat Islam? adakah kita hanya bangga menggunakan senjata ciptaan orang kafir, setelah berdekad-dekat selepas perang soviet, vietnam, dan banyak negara Islam masih lagi menggunakan senjata buatan russia, AK-47 dan seangkatan dengannya.

NEGARA ISLAM TIDAK MEMPRAKTIKKAN TEKNOLOGI PERSENJATAAN UNTUK KEKUATAN UMAT, HANYA MENGAGUNGKAN CIPTAAN TEKNOLOGI BARAT, JADINYA SAMPAI KE HARI INI KITA MEMANG JAUH KETINGGALAN!!

PROTOKOL ZIONIS AKAN MELAKUKAN SESUATU PERKARA BESAR BAGI SETIAP DEKAD, UNTUK KEUNTUNGAN JUALAN PERSENJATAAN ATAUPUN UNTUK TUJUAN PERCUBAAN TEKNOLOGI ITU, BARU ADA PEMBELI, CONTOH MASA PERPERANGAN DI IRAQ, SENJATA SEPERTI BUNKER BOMB, MOTHER OF ALL BOMB, PREDATOR (DRON), KALAU ANDA MASIH INGAT!

ps: banyak lagi senjata baru yang telah dipaparkan, boleh searce di youtube future weapon, itu senjata yang mereka bagi tunjukkan, yang kita tak tahu?

4 ulasan:

 1. JIKA ANDA BUTUH ANGKA RITUAL 2D 3D 4D DI JAMIN 100% JEBOL 7X PUTARAN BERTURUT TURUT BILA BERMINAT HUB KI JAYA DI NMR (_085-342-064-735) JIKA INGIN MENGUBAH NASIB THA,SK ROO,MX SOBAT

  BalasPadam
 2. Iya kepala butuh

  BalasPadam
 3. Artkel yg. BERNAS Headbomb!

  Malangnya, Menteri yg. amat pro-Amerika itu akan MENJATUHkan UMNO! Hairannya kenapa dia tak lansung mempersoalkan psl. Diego GarCIA pl, MAS yg. hilang itu (lihat di http://www.sovereignindependentuk.co.uk/2014/03/28/latest-posts-role-of-israel-and-soros-exposed-by-mh370-twin-jet-in-tel-aviv-top-10-veterans-stories-in-todays-news-march-26-2014-adl-deceit-sinks-judgeship-t/ , Role of Israel and Soros Exposed by MH370 Twin Jet in Tel Aviv , By Yoichi Shimatsu, March 26, 2014) tapi boleh pula sekarang menghadiri pertemuan Asean-Amerika - apalah yg. nak bergantung sgt. pd DALANG-DUA-MUKA rejim Amerika (Barat) yg. semakin GANAS; yg. sebenaqnya diKUASAI IsraHELL! Lepas tu nak jumpa anak muda Peranchis yg. tulis surat puji dia - apakah kami rakyat baisa di Tanah Melayu ni boleh jumpa dia tak, termsasuk yg. TAK puji dia? *lihat di http://www.utusan.com.my/utusan/Dalam_Negeri/20140402/dn_05/Hishammuddin-hadir-Forum-Pertahanan-Amerika-Syarikat-ASEAN , Hishammuddin hadir Forum Pertahanan Amerika Syarikat-ASEAN; http://www.utusan.com.my/utusan/Dalam_Negeri/20140401/dn_52/Hishammuddin-harap-dapat-jumpa-remaja-Perancis , Hishammuddin harap dapat jumpa remaja Perancis, 01/04/2014

  Apakah Menteri ni ingat saudara se Islam kita yg. DIBUNUH beramai-ramai dgn. amat KEJAM, di Iraq, Palestin, Syria, Mali, Libya, Republik Afrika Tengah dsbnya oleh rejim Barat-ZIONIS adalah cerita wayang semata?!

  Kalau si puak LIBERAL Melayu/Islam dah mengusai UMNO di masa hadapan, aku akan berhenti menyokong UMNO, dan hanya menyokong PERKASA!!

  Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM-TPM/UMNO/Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

  BalasPadam

Najib tetap PM paling teruk dalam sejarah kata Mahathir

Tun Dr Mahathir Mohamad menyifatkan Datuk Seri Najib Tun Razak sebagai Perdana Menteri Malaysia paling teruk dalam sejarah negara ini. ...