Khamis, 29 Mei 2014

golongan anti sistem beraja di malaysia ini dah berani tonjolkan diri

makin melampaui batas, harap pihak berwajib ambil tindakan, agak keterlaluan cara mereka melontarkan komen, malah dah rasa golongan anarcis ini sudah berani menonjolkan diri dan berani melakukan hal yang luar kawalan walaupun didalam alam maya.

aku harap pihak berkuasa dan ds najib sendiri fikirkan, adakah golongan ini akan merosakkan minda budak-budak muda pada masa akan datang, negara bergolak di tanah arab, golongan mereka memberontak kerana termakan hasutan dengan tersebarnya wave dari alam maya di twitter, facebook, youtube, sampai rebah negara yang konon mereka anggap menzalimi mereka, tapi setelah di jahanamkan dengan rusuhan, apa jadi dengan negara itu? aman? rakyat mereka hidup dengan bahagia?

AKU HARAP ISA DIKEMBALIKANps: golongan ini berpaksi satu matlamat, rosakkan apa patut, dah menang dapat malaysia belakang kira..

4 ulasan:

  1. Kerana tuankulah komunis2 masih tidak dapat manakluki negeri perak ini. Daulat tuanku

    BalasPadam
  2. jangan lantik sultan sebagai ketua agama islam...memalukan islam

    BalasPadam
  3. Jasa terbesar tuanku, mengembalikan pentadbiran negeri kpd melayu islam, melucutkan jawatan boneka komunis yg bertopengkan islam dan berwajah melayu. Pengalaman sebagai hakim negara membolehkan pertimbangan rasional dibuat, menentukan mana kaca, mana permata. Mana penipu, mana yg benar. Semoga roh Tuanku dicucuri rahmat. Tanpa institusi diraja, Perak mungkin berada dibawah cengkaman komunis moden pasca merdeka ini, yg angkuh dgn lagak biadap mereka.

    BalasPadam

Pelik! Muhyiddin kata kerajaan sudah dah tak banyak duit, tetapi timbalan menteri pelancongan baru tetap akan dilantik hari ini

 Setiausaha Agung Parti Solidariti Tanah Airku (Star) Dee Koh Hoi dilapor akan mengangkat sumpah sebagai timbalan menteri pelancongan, ke...