Khamis, 29 Mei 2014

jangan jadi kalut sebab pas memang takkan berbaik dengan umno!

politik pas makin teserlah kekeldaiannya.. jangan ditanya mana hudud, sebab mereka hanya gunakan senjata itu dipilihanraya sahaja, tapi di prk teluk intan, mereka menjadi syaitan bisu bila mana calon dap berbangsa melayu tu terang terang tidak akan menyokong hudud diparlimen sekiranya menang. amacam? pas ada hairan? ohh tidak, mereka akan menjadi belacan bilamana umno yang mereka nampak ada buat walau sezarah salah dan tak betul, mau jadi spende stopa dia punya perangai mengutuk dan mencerca umno, ini dipanggil haram zade.

hal umno kau menyalak, tapi bila parti geng sendiri yang lebih terang menolak dan membuli kamu, kamu kata yes kami semua tetap ikhlas dikeldaikan, apa jadi dengan nasib umat Islam dan melayu sekiranya pas ini ditakdirkan memerintah malaysia bersama parti celaka dap.

nak lacur agama pun agak-agaklah, sampai maruah parti kau tonggeng baik punya demi kuasa, cibai.. puih


ps: editor harakah memang sah kaki menganjing, berapa banyak dapat dengan dap pun tak tau la ni, kesian orang melayu yang mungkin terpengaruh dengan kebodohan pemimpin pas, nak pulihkan bukan senang, makan masa, macam orang kena penyakit kronik, nak ubatkan makan masa.. inilah nasib bangsaku..

#dapcelaka

1 ulasan:

Najib tetap PM paling teruk dalam sejarah kata Mahathir

Tun Dr Mahathir Mohamad menyifatkan Datuk Seri Najib Tun Razak sebagai Perdana Menteri Malaysia paling teruk dalam sejarah negara ini. ...