Rabu, 16 Julai 2014

khalid samad bakal meletak jawatan?

SI BALACI DAP TETAP DENGAN EGO, CYTRO BELAAN DIA DAH MULAKAN SERANGAN TERHADAP TUANKU SULTAN DENGAN MENYEBARKAN GAMBAR-GAMBAR ANAKANDA SULTAN, SERTA GAMBAR SULTAN SELANGOR MASIH MUDA..

ITULAH TAKTIK CILANAT PAS LIBERAL, BILA DAH PANAS HATI, DAH TAK ADA IDEA NAK BALAS DENGAN HUJAH, ITU SAJA MAMPU..MENYERANG PERIBADI!!

UMNO SHAH ALAM MENEMPELAK KHALID SAMAD DI SIDANG MEDIA TENGAHARI RABU 16 JULAI 2014 BERTEMPAT DI MENARA UMNO BAHAGIAN SHAH ALAM.
ps: pr dari yb dia ke pengikut dia memang langsi, macam negara ni mak bapak dia punya tanah kat malaysia ni.

9 ulasan:

 1. Aku berharap benar agar DYMM Sultan Selangor kita BUANG NEGERI si kalid-BIADAP ni!

  Aku betul syaklah si kalid-GEREJA ni si puak SODOM! Sewenangnya si PENYAMAQ-PENAKUT ni nak MEMPERMAINkan Hadith Rasulullah SAW untuk terus MENGHINA/MENGGERTAK Kesultanan Islam/Melayu-MAIN yg. bertanggungjawab mempertahankan ISLAM/umatnya dari si MUSUH ISLAM - kat NEGARA ISLAM kita ini , yg. makin diJAHANAMkan MUSUH-dlm-SELIMUT-plg MERBAHAYA, si Islam/Melayu LIBERAL atau PENYAMAQ ISLAM!

  Patutnya si PENYAMAQ mcm ni mesti dihukum bawah makhkamah SYARIAH dan juga di bawah undg-undg Perlembagaan - sebab itu AG SYARIAH mesti dilantik kerana apahal AG biasa yg. tak dak latarbelakang kelayakan TERTINGGI ilmu ISLAM/Syariah dan seolah kuasa MUTLAK terletak kat tangan si AG ni seorg, boleh pula nak masuk campur hal ehwal pentadbiran ISLAM; yg. secara MUTLAKnya terletak di bawah kuasa EKSEKUTIF DYMM YDPA/Kesultanan Islam/Melayu kita dgn. dinasihati MAIN, di SELURUH negara, mengikut Perlembagaan Persekutuan terutamanya Perkara-Perkara 3(1), 37(1); dan hak Keistimewaan Melayu/Bumiputera mengikut Perkara 153!

  Maka, sebab itulah lihat bagaimana BIJAKnya Kesultanan Melayu serta Bapa-Bapa Kemerdekaan TERCINTA Islam/Melayu kita, dlm. memastikan K’jaan Negeri mahupun K’jaan Persekutuan TIDAK punya kuasa MUTLAK utk. berbuat apa saja mereka suka kerana BUMIPUTERA ISLAM/Melayu sebenaqnya turun-temurun terlindung di bawah kuasa Eksekutif DYMM YDP/Kesultanan Melayu sbg. Ketua/Penjaga Agama Islam NEGARA dengan MAIN sbg. PENASIHAT, dan juga PENJAGA hak Bumiputera – yg. jelasnya lebih berkuasa dari K'jaan negeri mahupun K’jaan Persekutuan, mengikut Perlembagaan Persekutuan terutamanya Perkara-Perkara 3, 37 (1), 153 dsbnya - lihat di - https://akarimomar.wordpress.com/tag/perlembagaan-persekutuan/ , Hijrah Minda: Agenda Transformasi Islam , Haji Mahamad Naser bin Disa[1], 7 April, 2012!

  KUASA EKSEKUTIF Kesultanan ISLAM/Melayu, yg. mendaulatkan PELANSUNGAN turun temurun, PEMERINTAHAN ISLAM di Tanah Melayu ISLAM ini, juga adalah ASAS undg-undg Perlembagaan, tak kira siapa pun menjadi K’jaan Persekutuan mahupun K‘jaan negeri; di - http://www.khazanahbendaharaserimaharaja.com/melayu-islam-beraja-mib.html , 7 WASIAT RAJA-RAJA MELAYU:

  Dan lihat bagaimana YAB Ayahanda Tun sendiri telah MEMERTABATkan kuasa Mahkamah Syariah dlm. Perlembagaan Persekutuan, dari genggaman MUSUH ISLAM, yg. begitu galak menggunakan undg-undg sivil si KAPIRDAJAL Barat-ZIONIS, utk.menjatuhkan KEDAULATAN ISLAM dan hak umatnya di NEGARA ISLAM ini - di
  http://www.utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2012&dt=0223&sec=Bicara_Agama&pg=ba_04.htm , Jangan usik perkara 121 Perlembagaan, Oleh ZAINUL RIJAL ABU BAKAR, 23/02/2012!

  Makcik Sambal Belacan.

  BalasPadam
 2. Aku memang dah lama menunggu tindakan seorang sultan/raja terhadap mana2 pihak yang menghina agamaku Islam, namun aku masih belum puas hati selagi tindakan menghukum orang itu tidak diambil,sekurang2nya halau sahaja orang itu keluar negeri dan haramkan terus beliau dari menjejakkan kaki dinegeri berkenaan

  BalasPadam
 3. Raja yang Adil Raja DiSanjung, Raja yang Bengis cam si Gemuk itu Sepatutnya diTendang.

  BalasPadam
 4. Di perak ada sorang perangai macam ni...tapi Allah tak izinkan beliau jadi MB.

  BalasPadam
 5. Khalid samad ni orang islam ya?, orang PAS ya??, orang melayu ya???...kalau ya kenapa benci islam benci melayu, apa Khalid ni buat untuk islam Selangor...tapi jelas dia sekongkol menyokong rumah urut, rumah judi rumah arak, pusat pelacuran...kenapa sebab dia otang kuat menyokong DAP dan mengikut telunjuk DAP...kalau tak da orang PAS macam ni Islam di Selangor tak kucar kacir, dulu Hassan Ali ada, islam di Selangor tidak tergugat sangat...tapi sekarang ahli politik PAS banyak muka kulit babi jual ugama mempermainkan ugama bersama DAP...patut lah manusia ni dapat gelaran Khalid Gereja...bertaubatlah..

  BalasPadam
 6. Tidak ada insan sempurna, lagi dikorek lagilah terserlah ketidaksempurnaan itu. Kalau kesempurnaan jadi kriteria kepimpinan makanya tidak ada insan yang layak menyandangnya. Justeru apa yang perlu diutamakan dalam kepimpinan adalah keupayaan memimpin dan hasil kepimpinan berkenaan.

  BalasPadam
 7. Dia lebih takut kemurkaan Allah!!! sepatutnya dia pertahankan lah orang-orang yang mempertahankan AKIDAH, bukannya mempertahankan Puak Kafirun... sudahlah menyokong puak kafirun guna Kalimah Allah, pertahankan gereja ... DIA lebih takut kemurkaan Allah kah atau guna perkataan Allah untuk justify tindakan bodoh dan bangangnya...... hanya ALLAH yang mengetahui,

  BalasPadam
 8. Salam pagi, inilah yang dikata pandai tak boleh diajar, bodoh tidak boleh ditegur. Kita orang melayu, negeri melayu berpayungkan ketuanan melayu berkurun lama nya, raja, pengeran, sultan, yang tuan besar, tok batin ialah orang yang didarjatkan menjadi ketua,/khalifah/permerintah dalam kelompok pengtabiran negeri dan daerah. So mereka menjadi sebagai ranting dan dahan untuk kita berpaut. Dalam hal ini, YB Khalid Samad kena lah faham tak kan bodoh sangat...Kalu kat Johor dia berani ka?...Pergi buat keyataan begitu....takut kan..kan..ini awak tue menumpang, hormat lah sikit. Ingat ! Tanah dipijak langit dijunjung.
  Tak payah lah ikut style Dapigs, nyah engkao dari bumi Selangor,pegi duduk kat Penang....
  Orang lama 1957

  BalasPadam
 9. kalau aku jadi sultan, aku buang negeri jak manusia sperti ni... tak kan takut dengan Pembangkang, tak takut dengan undang-undang manusia... takut dengan ALLAH la segala-galanya..... kepada Burung Rajawali16 Julai 2014 11:56 PTG, apa raja tu buat pada AGAMA ISLAM yang menyusahkan kau... bandingkan dengan si khalid gereja tu, terang lagi bersuluh membantu puak kafirun dalam memperjuangkan Kalimah Allah... dan mahu pulak di tentangnya pihak jabatan agama yang hendak mempertahankan AKIDAH islam... jadi kahlid gereja ni takut kemurkaan ALLAH ke takut rakan pembangang ( takut tak ada sokongan masa undi nanti).... buka lah mata, buka la hati ..... semoga ALLAH memberi hidayah seluruh alam

  BalasPadam

Terbaru! DAP namakan Adly calon Ketua Menteri Melaka

 Nama Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Bukit Katil, Adly Zahari diumumkan akan kembali menjawat jawatan Ketua Menteri Melaka seandainya Pak...