Selasa, 12 Ogos 2014

faekah hussin keluar pkr kerana berbulu dengan cilakak nuar brahim


drama pkr rasanya belum berakhir, semalam ketua eksekutif perbadanan menteri besar selangor, faekah hussin umum keluar parti pkr kerana dah tak percaya dengan tindak tanduk parti pkr yang rakus mengejar kuasa.

perangai anwar ibrahim lagi meranapkan ramai akar umbi yang setia bersama pkr, kerana anwar ibrahim membuatkan keadaan kacau bilau di selangor.

nampak gayanya berkemungkinan akan ada lagi yang keluar parti, almaklumlah.. cara biadab anwar brahim nak rampas kuasa cara kuku besi tak berjaya lagi, apa anwar ibrahim tak sedar atau buat-buat lupa yang negeri selangor ada DYMM SULTAN SELANGOR?


ps: mungkin akan ada serangan bertali arus terhadap DYMM SULTAN SELANGOR dengan keadaan khalid ibrahim masih berkuasa menjadi menteri besar selangor, anjing-anjing anarcis, riot dan liberal takkan senang dengan keadaan ini.. agak-agak siapa yang arahkan sultan selangor di serang?

5 ulasan:

 1. sepatutnya rakyat Permatang Pauh yang hentam wakil rakyatnya, baru real! Ni tidak, mereka diam aje. maknanya orang permatang pauh setuju sgt sgt la dgn si nuar jubur ni kacau bilaukan negeri orang.

  BalasPadam
 2. Bukan dah ada isu yg attack anak Sultan Selangor?

  BalasPadam
 3. EH? baru hang tau PKR tu rakus? Parti Kuasa Rakus..hehe

  BalasPadam
 4. Nuar munafik dah habis akal, Pru 14 tanpa sokongan dana Yahudi, kerana pihak neocon Yahudi sibuk menyediakan dana untuk membunuh umat Islam di Palestin dan Iraq. Lagipun yahudi ni dah jemu dengan kegagalan berpanjangan nuar untuk berkuasa di Malaysia. Dengan adanya kuasa langsung di negeri Selangor, Nuar yg digelar anjing ini akan meratah segala hasil yg boleh untuk masuk tabung pilihanraya nanti. Moga Allah akan terus melindungi negeri Selangor dan DYMM Sultan Selangor daripada kejahatan nuar sekeluarga.

  BalasPadam
 5. Salam utk semua

  Wahai bangsaku melayu beragama islam bangkitlah
  Janganlah kita menganggap kita tak terjajah secara lahiriah
  Sebenarnya minda kita sudah sudah terjajah perlahan lahan
  Jangan dibiar cacing nqik kemata
  Jangan dibiar anjing tersepit dilepaskan

  Wahai mb tski ini kalilah singkirkan exco yang jelas menentang anda
  Yang terang mempertikaikan anda
  Buktikan kewibawaan anda
  Bukan dipinta utk masuk bn tapi berjuanglah utk rakyat
  Nescaya anda akan lebih baik
  Cina cauvinis seperti dap singkirkan
  Yang secara terang mempertikai ketuanan melayu dan islam
  Yahudi melayu seperti ANWAR IBRAHIM, KHALID SAMAD
  YANG CUBA MENGHALALKAN LGBT DAN SEBAGAINYA

  LUMPUHKAN MEREKA KE AKAR UMBI


  BalasPadam

Shahril Hamdan tegur Bersatu, usahlah pusing cerita dakwa Umno pula yang cetus masalah

 PETALING JAYA: Ketua Penerangan Umno, Shahril Hamdan meminta Bersatu tidak menuduh Umno mencetuskan masalah, sebaliknya beliau mempersoalka...