Khamis, 28 Ogos 2014

PAS PUN NAK BUAT GAME JUGA NAK LANGGAR TITAH SULTAN!!


HUK ALOH!!!

SULTAN NAK NAMA 2 CALON SETIAP PARTI, PKR DAN DAP TETAP LETAK 1 JE NAMA IAITU WAN AZIZAH..

APA PAS PUN NAK INGKAR TITAH SULTAN... MAKIN MUSIBAT PERANGAI NAMPAK...

TAPI KALI INI PAS DIA MAIN GAME AGAK DASHYAT JUGA... HEHE.. MUNGKIN TAK MAU KENA TRAP DENGAN RAKAN SEKUTU YANG SEKARANG NI NAK ARAHKAN PAS KALAU TAK SETUJU APA KEPUTUSAN PAKATAN RAKYAT, SILA KELUAR PAKATAN.. CEH..

NAMPAK SANGAT PAS TAK MENGAMBARKAN SEBAGAI ABANG BESAR DALAM PAKATAN, TETAP MEMBUAT KEPUTUSAN YANG MENJELEKKAN MAJORITI AKAR UMBI MEREKA, NAK JADI HERO KENALAH JADI ABANG BESAR, INI IDAK TETAP NAK JADI KULI, ALAS KAKI KEPADA DAP DAN PKR.. AJE GILE...

DAHLAH LANGGAR TITAH SULTAN, NAK IKUT PERANGAI JIBRAUK PKR DAN DAP.. NA HAI..

BETULLAH PERKARA SULIT YANG TERBONGKAR BARU-BARU INI, LANGKAH KAJANG ADALAH UNTUK MENGACAU INSTITUSI DIRAJA, PAS PUN IKUT PLANING SEKALI KE CANE NI?


PAS Selangor membuat keputusan untuk tidak mencalonkan wakil rakyat parti itu bagi dipertimbangkan sebagai Menteri Besar Selangor yang baharu menggantikan Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim.

Setiausaha Agung PAS, Datuk Mustafa Ali, berkata parti itu sebaliknya akan mencalonkan sekurang-kurangnya tiga nama Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) PKR untuk jawatan berkenaan.

"Keputusan untuk tidak letakkan calon PAS adalah muktamad. Ini kerana Menteri Besar Selangor adalah jawatan milik PKR. Kita hormati perkara ini.

"Kita berpendapat adalah tidak wajar untuk kita calonkan wakil daripada PAS untuk jawatan ini," katanya selepas mesyuarat tertutup bersama PAS Selangor di pejabat perhubungan negeri, di sini malam tadi.

3 ulasan:

 1. Goblok sungguh2. Wala dgn iblis buat apa...

  BalasPadam
 2. Better anak jati Selangor. Selain P Pinang, saya rasa semua MB adalah anak jati negeri.

  BalasPadam
 3. semuanya dah dapat bahagian masing2 ...$$$$
  kot tidak mana mungkin sokong saja, sokongan yang berbaloi2 ....

  BalasPadam

Terbaru! DAP namakan Adly calon Ketua Menteri Melaka

 Nama Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Bukit Katil, Adly Zahari diumumkan akan kembali menjawat jawatan Ketua Menteri Melaka seandainya Pak...