Sabtu, 27 September 2014

ANWAR IBRAHIM AKAN MENJADI PENASIHAT UNTUK AZMIN ALI?


SEBELUM INI DAH KATA TAK NAK PERCAYA, HAHA.. MACAMANA SEKALIPUN ENTITI BANG NON TETAP UTUH MENGONTROL HABIS.. EHEM.. 3 BILLION JANGAN LUPA YE.. KEH KEH KEH...

TAPI ADAKAH AZMIN NAK DENGAR ARAHAN ANWAR IBRAHIM? IMEJ ANWAR KETUM SENDIRI MENGALAMI TAHAP KEMALUAN TERTINGGI KERANA TIDAK DAPAT MENJADIKAN BININYA MENJADI MENTERI BESAR.

TAPI MEMANG SIKIT-SIKIT ARAHAN DARI ANWAR IBRAHIM TU AZMIN DAH MULA BUAT, CONTOH KAJI ISU PERJANJIAN AIR, ISU GAJI MB, ISU KIDEX DAN BIBLE.. AMACAM ORANG SELANGOR?

PAS DIPERLAKUKAN MACAM KELDAI, TIDAK ADA MARUAH SIKITPUN WALAU MEREKA PALING BANYAK KERUSI DI SELANGOR. SAMPAI JAWATAN EXCO DIKURANGKAN KEPADA PAS MENJADI 3 PUN PAS ANGGAP TAK MENGAPA ITU KITA REDHA KERANA MENGANGGAP NAK SELESAIKAN KRISIS INI, PUNYA TAHAP TERTINGGI MENJADI KELDAI POLITIK KEPADA PKR DAN DAP, SEDANGKAN KRISIS MB BUKAN PAS PUNCANYA.

KESIAN, KESIAN..

ps: kita tunggu 100 hari untuk azmin, adakah dia bakal dipusing macam gasing? siapa tahu, khalid ibrahim pun diganyang macam kasut, dilempar macam tidak ada gunanya lagi.

4 ulasan:

 1. azmin boleh lantik shamsidar, azwan, makcik tom, dan umi halida ke dalam pentadbiran selangor. anwar dah cuba buat kan.

  BalasPadam
 2. raya hindu la azmin dan kroni.. negeri selangor bakal lingkup dibawah mb jamban??

  BalasPadam
 3. PAS dak kena liwat..! Mana Hj Hadi ckp pada pada perhimpunan di Johor bergeger sangat.. !

  Kenapa dah DIAM.

  bisu KE.....

  tak da MARUAH betul PAS [email protected]

  Buang masa ja pergi undi...../

  BalasPadam
 4. azmin tak lama , orang pas akan jatuhkan dia, anuar akan sabotaj dia....selangor back on crisis...itujelah keja tak habis2

  BalasPadam

Melampau tuduh Umno derhaka kepada Raja, adakah Annuar memang berniat jahat?

 Annuar Musa menuduh Umno menderhaka kepada Yang di-Pertuan Agong. Tuduhan itu dinyatakan dalam suratnya kepada Setiausaha Agung Umno. Annua...