Khamis, 11 September 2014

DR MAZA SEMPAT JUGA BALUN PASAL 'LANGKAH KAJANG'

KIH KIH

OKLAH KELUAR JUGA SUARA KRITIKAN DARI DR MAZA NI, KALAU MENGKRITIK KERAJAAN CEPAT DIA MACAM PERLURU, KIRA DIA TERPRIHATIN JUGA NAK MENGKRITIK PR YE.. KEH KEH..

siapa kritik langkah kajang? berani kau ye maza..

LANGKAH KAJANG MEMANG MEMBERI PALIT KEMALUAN TERAMAT SANGAT BUAT ANWAR IBRAHIM, KIH KIH...

aku punya idea tau, awww... 

HARAP LEPAS INI, DR MAZA BOLEH HENTAM PAS PULA YE, KEH KEH... LANGKAH KAJANG ADALAH SEBUAH KEGAGALAN KATA MAZA, KEH KEH..


ps: berserabut kem pr sekarang ni, kah kah kah...

5 ulasan:

 1. langkah kajang adalah satu penipuan PKR kepada rakyat Selangor..siapa menipu...tak lain tak bukan bapak penipu Negara...mula kata langkah kajang bukan untuk tukar MB, tapi jelas si penipu ini mempunyai rancangan untuk menukar MB dengan bini dia...sebab nya fikir fikir lah sendiri..

  BalasPadam
 2. Penipuan bodoo...bukan kegagalan....

  Boddo punya bdak.... camne laa bleh jd mufti...

  BalasPadam
  Balasan
  1. Pada kita yang bukan menyokong pehak belah sana,memanglah anggap itu satu penipuan..pada pehak yg menyokong sangat2 perancangan ni pada mulanya memanglah kuciwa..sbab rancangan mereka tak menjadi..itulah sbab timbulnya perkataan KEGAGALAN

   Padam
 3. Baru MAZA tahu yang dari dulu dok kena tipu... biarkan biarkan.


  BalasPadam
  Balasan
  1. jangan cepat sgt buat rumusan tentang dr maza ni. beliau akan mencipta isu agar sentiasa diingati. mungkin beliau menyindir pkr sebab malam sebelumnya beliau mimpi pkr adalah pihak yang perlu dikutuk. mimpi-mimpi malam berikutnya mungkin memberi gambaran yang berbeza. mungkin selepas ini beliau bermimpi umno memang jahanam, umno perlu dibelasah atau sebagainya.

   Padam

Terbaru! DAP namakan Adly calon Ketua Menteri Melaka

 Nama Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Bukit Katil, Adly Zahari diumumkan akan kembali menjawat jawatan Ketua Menteri Melaka seandainya Pak...