Khamis, 4 September 2014

HAJI HADI DISERANG BERTALI ARUS LAGI KALI INI, KAITAN 3 NAMA DARI PAS UNTUK JAWATAN MB


INI BERKAITAN TERSEBARNYA BERITA YANG HADI AWANG TETAP INGINKAN NAMA DARI PAS UNTUK JAWATAN MB, TERJEGILLAH MATA ANWAR IBRAHIM MENDENGARNYA, GOLONGAN ANWARINAS MENJADI TIDAK KERUAN KALI INI, TAPI ADAKAH BERITA ITU BENAR?

ADAKAH INI HANYA SEMATA-MATA NAK MENYERANG HADI AWANG KERANA SEMEMANGNYA DIA DITOLAK GOLONGAN ANWARINAS DALAM PAS? MENGIKUT TITIK TOLAK YANG BERLAKU, HADI TETAP BERTEGAS, MEMANG DIA TAK MAHUKAN WAN AZIZAH MENGANTIKAN KHALID IBRAHIM.

BELIAU FAHAM, KELOMPOK MAT SABU DENGAN KUASA SEPARUH GENG ANWARINAS DALAM PAS TETAP INGINKAN  KUASA MAKSIMUM DALAM MEMBUAT KEPUTUSAN MENJANGKAUI KUASA MAJLIS SYURA.

ADAKAH SEMEMANGNYA HADI DISERANG SECARA SERIUS OLEH GOLONGAN KIRI DALAM PAS? SAMA-SAMA KITA NANTIKAN APAKAH DRAMA BAKAL TERJADI..


ps: perpecahan pas semakin ketara.. rebah menanti belah, saranan keluar je dari pakatan... itu paling bagus.

4 ulasan:

 1. SYABAS TGHH
  HIDUP ANAK JATI SELANGOR
  HIDUP MELAYU/ISLAM WALAUPUN BERLAINAN FAHAMAN POLITIK AYUH KITA BERSATU, DAULAT TUANKU.....ALLAHUAKBAR, ALLAHUAKBAR, ALLAHUAKBAR

  BalasPadam
 2. Alhamdulilah..Sebaiknya anak jati selangor di beri tempat dan biarlah dari parti PAS. Jawatan MB Selangor bukan hak mutlak milik sesuatu parti atau milik keluarga. Takbir ALLAHU AKBAR.

  BalasPadam
 3. PAS nak kena hijack dgn anwarinas. Geng kepiah nak kena tendang keluar.

  BalasPadam
 4. aku pun nak jadi MB Selangor jugak, boleh tak?4 September 2014 5:18 PTG

  Bagi je kat UMNO, habis cerita.. tak ada lagi gaduh2, cakar mencakar & tuduh menuduh.. he he he!

  BalasPadam

Shahril Hamdan tegur Bersatu, usahlah pusing cerita dakwa Umno pula yang cetus masalah

 PETALING JAYA: Ketua Penerangan Umno, Shahril Hamdan meminta Bersatu tidak menuduh Umno mencetuskan masalah, sebaliknya beliau mempersoalka...