Selasa, 9 September 2014

SIAPA BERANI NAK SANGGAH NIK AZIZ? KEMANA PENYOKONG PAS TEGAR?


KALI INI NIK AZIZ PULA MENJADI HERO BARISAN HADAPAN MEMBACK UP HADI, NAK HARAP ORANG LAIN KECUT TELUR, KESIAN POK NIK JUGA YANG KENA HADAP PEMBANGSAT PKR DAN DAP YANG HARI-HARI BALUN HADI AWANG..

KEMANA PERGI PEJUANG HEBAT DALAM PAS YANG LANGSUNG TAK PEDULI BILA PRESIDEN KENA HENYAK?

SERIUS BAGI GUA, KALAU MACAM NILAH SIKAP PEJUANG PAS YANG ANGGAP ANWAR IBRAHIM LAGI SUCI DARI NIK AZIZ DAN HADI AWANG, BAIK BUANG TELUR LAH...

SEMBANG PEJUANG, BILA HAL UMNO BUKAN MAIN GARANG, SAMPAI LUPA ANAK BINI, SAMPAI TERJEGIL BIJI MATA SEBAB BENCI TAHAP DEWATA RAYA DENGAN UMNO, TAPI BILA PKR DAN DAP BELASAH DAN HINA HADI AWANG, MENGKULUP SEKOR-SEKOR, TAK BERBUNYI, BEBAL GILA..

APA PUNYA PRINSIP PERJUANGAN BIARKAN KETUA TERKONTANG KANTING KENA SERANG PUKUL KELILING... BIARKAN SAJA, KESIAN HADI AWANG... PRO ULAMA BAKAL LENYAP DALAM PAS... ITU FAKTA...


yang gembira siapa lagi... 


ps: hehe.. biasalah.. siapa kontrol siapa..

7 ulasan:

 1. Lebai kelantan bodoh

  BalasPadam
 2. Pas ternyata sebuah parti yg tidak mempunyai kualiti. Kenyataan2 yg dikelurkan amat bercanggah2 diantara satu dan yg lain. Semua pempinnya bebas mengeluarkan kenyataan sesuka hati mereka. Kalaulah mereka diberi peluang memerintah negara maka akan huru haralah negara. Arahan siapakah yg nak diikuti. Jika PMnya mengeluarkan sesuatu arahan, menteri2nya pula akan menyanggah dan mengeluarkan arahan yg berbeza2. Maka akan gilalah dan sasaulah raayat negara ini.

  BalasPadam
 3. Itulah tahap kualiti yg dimiliki pas yg kononnya terdiri dari gabungan ulama dan profesional. Profesionalkah mereka? Buanglah perkataan profesional kerana raayat biasa pun jauh lebih profesionalnya dari parti pas yg pemimpinnya macam budak tadika sahaja.

  BalasPadam
 4. Pas sebuah parti yg tidak mempunyai kesatuan. Jika presiden mereka sendiri pun tak mereka hormati, bagaimana mereka mahu menjadikan pas dipandang tinggi dan dihormati. Jangan marahlah jika pas dianggap sebagai parti kampung dan sekadar menjadi budak suruhan pkr dan dap. Tahap itu sajalah yg sesuai dan memang disukai oleh rakan pakatannya.

  BalasPadam
 5. Pas parti yg semua pemimpinnya menganggap diri merekalah yg lebih hebat dan berpengaruh dari pemimpin lainnya. Masing2 menonjolkan diri tanpa perlu menghormati yg lain. Bila tak sehaluan pula mereka tanpa segan silu dan dgn mudahnya menukar kesetian kpd parti lain yg dianggap boleh menyelamat diri masing2. Kesetian mereka tidak boleh dipercayai. Org2 begini kah yg layak kita harapkan utk memimpin negara ini.

  BalasPadam
 6. Kalau suruh masuk tong taik, PAS nak ikut juga ? PKR dan DAP buat onar , ajak PAS join sama. Awak yang buat Langkah Sumbang, Awak yang nak DERHAKA, awak yang melempias nafsu MB ... ajak PAS sama. Bila tak ikut, marah kat kami. Betul kata TGNA, kamu budak manja dalam politik. Akal pendek. Tindakan awak nak menggantiakan MB dibuat secara terburu-buru dan gelojoh. Apa la punya strategi ? Orang-rang Koprat senyum sinis atas kebodohan orang politik PKR. Macamana nak tadbir sebuah negara, hanya nak mengganti seorang MB je dah merosakkan sebuah negeri.

  BalasPadam
 7. Presiden tak cerdik, Pengarah strategik tak cerdik habis satu PKR ni tak cerdik. Kalu nak berperang kawan jangan dibuat lawan. Dengan kawan ni ada masa kita tarik benang dan ada masa lepaskan benang, Jangan sekali-kali mengutuk kawan, PKR buat PAS macam musuh, kutuk abis parti PAS dan Presidennya. Sekarang bila dibalas sape yang terguris. Apa Presiden PAS tak terguris terlebih dulu. Nak tadbir sebuah negeri, tadbir sebuah persatuan pun cacamarba. Jangan salahkan Sultan kalau meragui kebolehan dan keupayaan anda.

  BalasPadam

Pelik! Muhyiddin kata kerajaan sudah dah tak banyak duit, tetapi timbalan menteri pelancongan baru tetap akan dilantik hari ini

 Setiausaha Agung Parti Solidariti Tanah Airku (Star) Dee Koh Hoi dilapor akan mengangkat sumpah sebagai timbalan menteri pelancongan, ke...