Isnin, 20 Oktober 2014

GOLONGAN ISLAM LIBERAL BERJAYA DENGAN IDEOLOGINYA DENGAN BANTUAN MAIS?

apa nak jadi? apa nak jadi, apakah yang sebenarnya nak ditunjukkan kepada umum? apakah mereka ingin tunjukkan apa yang kita ketahui sebelum ini, memegang anjing dengan sengaja adalah haram dan tak releven?

ini lah yang dibawa golongan ini, mereka merujuk hanya kepada akal dan minda mereka sahaja, walaupun ada golongan ini yang berilmu agama, tetapi pemikiran mereka lebih ke arah menghalalkan matlamat itu dengan cara pelbagai-bagai.

terperangkap kita umat Islam dengan permainan ini, segala dalil mereka lakukan untuk menunjukkan apa mereka ketengahkan itu betul walau menyimpang. pandai tak? cerdik tak? ya cerdik permainan golongan keparat ini.

kita kena faham matlamat mereka mudah, umat Islam memang mudah dipermaikan.. hati-hati.

kenal mamat dibawah ini? dialah penganjurnya, amacam hensem tak muka comel dia? pss macam fugima muka..puih

amacam hensem tak abang dengan anjing-anjing ni?

gambar-gambar dibawah ini cukup gempar, siap peluk anjing, siap suka pegang tanpa rasa bersalah.. hebat jarum halus si celaka liberal ini.
jom kita lihat, ulama dan ustaz-ustaz ternama komen perihal pegang anjing ini, jangan kita suka-suka membuat satu-satu perkara yang dilarang.sebagai seorang Islam tertanya, peranan mais, majlis agama Islam selangor, apa terjadi sebenarnya, apakah niat program ini diluluskan? mais perlu jawab, kalau ada sidang media buat, kalau mais tak bersalah dalam hal ini, terangkan, kalau penganjur yang ambil kesempatan sila saman penganjur tersebut, ini melibatkan perkara yang tidak sepatunya berlaku di negara kita yang majmuk ini.

mais meluluskan?


ps: panjang-panjangkan wahai umat Islam, jangan anak kita nanti tanya, ayah, emak nak bela anjing boleh tak, takpe lepas pegang leh samak, rosak generasi beb.

lagi perihal pegang anjing penadaritanahmelayu jawa bernam

6 ulasan:

 1. ASSALAMMUALAIKUM SEMUA......

  TUNGGU LAH AKAN BALA YANG AKAN ALLAH TURUNKAN KEPADA UMATNYA DAN TIDAK PERLU MENUNGGU AKAN HARI KIAMAT.............JIKA INI TELAH MENJADI SESUATU YANG HALAL BAGI UMAT ISLAM TERUTAMANYA KAUM WANITA YANG BERTUDUNG TANPA RASA BERSALAH MEMELUK AKAN BINATANG YANG HARAM DIPEGANG SECARA SENGAJA......

  Penasihat Majlis Agama Islam Johor (Maij) itu berkata, perbuatan menyentuh anjing secara sengaja adalah haram kerana ia merupakan najis berat iaitu najis mughallazah yang dipandang secara serius dalam mazhab Shafie dan Hanbali.


  BalasPadam
 2. SEKARANG MELAYU DAN ISLAM ATAS NAMA DAN PAKAIAN SAHAJA.
  ILMU DAN AMAL SUDAH JADI LAIN.
  MANA MUNGKIN INSTITUSI UGAMA BOLIH YERLIBAT.
  ADA YANG TAK KENA....
  SALAH SIAPA ?
  SALAH pas....... ATAU SALAH ALJUBURRI YANG TELAH MEMBUKA FLOODGATE !!!
  MELAYU liberal pula MENYELAM DI KALANGAN UMNO .
  Sudan PASTI ADA yang TAK KENA PADA MELAYU DAN ISLAM..

  BalasPadam
 3. Apalah BALAnya kat NEGARA ISLAM kita ni! Akan HANCOQlah NEGARA ISLAM pusaka nenek moyang kita ni - apabila pegawai agama yg. jenis LIBERAL mcm. ni pun dah SABOTAJ MAIS/JAIS. Patutlah pesta ARAK-PELACUR-asal dari Jerman-anti-Islam/(pro-ZIONIS-KEPARAT, tempoh hari pun dibenarkan! Patutlah juga surat aduan aku kat MAIS/JAIS psl. pesta arak/pelacur-JAHANAM tu lansung tak balas!

  Makcik Sambal Belacan.

  BalasPadam
 4. Nampaknya makin ramai si ekoq-ekoq PENGGANAS DAPBANGKAI yg. ditaja puak SYAITAN Barat-Zionis, termasuk MENYAMAQ guna nama Melayu/Islam, serta pakaian & bahasa Islam (sebut Kalimah ALLAH SWT cthnya, pakai tudung-kopiah dsbnya), sedg. MENGAMOK mcm. ANJING KURAP GILA! Mereka juga menggunakan si ejen Bukan Islam dari Indonesia/Thai/Filipina yg. muka mcm. Melayu utk. jadi PENYAMAQ!

  Lepas tu puak SYAITAN ni siap nak MENGKAPIRkan umat Islam pula!

  Makcik Sambal Belacan.

  BalasPadam
 5. Syabas Syed Azmi,semoga ALLAH memberkati usaha anda.

  BalasPadam
 6. Tunggu bala la sgt... pegang anjing tu bkn isu besar mane pn... bala yg dtg pn sbb kroni2 n kerajaan g rompak duit rakyat

  BalasPadam

Umno utus surat ‘rasmi’ kepada Muhyddin tamatkan kerjasama pada PRU-15?

 PETALING JAYA: Annuar Musa mendesak pimpinan parti mengesahkan sama ada Umno mengutus surat kepada Muhyiddin Yassin memaklumkan tidak akan ...