Jumaat, 31 Oktober 2014

krisis menteri besar selangor bakal berlanjutan november ini?


agak kepanasan juga khabarnya, dikalangan ahli akar umbi pkr yang penjilat tegar anwar ibrahim dan wan azizah, menganggap jawatan mb yang azmin dapat sekarang adalah kerana lobi dari dirinya sendiri, melanggar etika parti yang mahu wan azizah juga dijadikan mb dimasa krisis mb selangor yang lepas.

chegu bard paling lantang membalun azmin, malah mebongkar skandal yang dikatakan azmin melobi dirinya sendiri untuk jawatan mb, mengambil kesempatan diatas krisis mb yang melanda.

dalam nak sorok keadaan sebenar dikatan perihal ini akan membawa kepada undi tidak percaya terhadap azmin disidang dun selangor yang bermula november ini.

kita tunggu dan lihat apa benar krisis baru bakal melanda selangor, kalau anwar masuk penjara, azmin bakal sailang habis golongan penjilat anwar dan wan azizah dalam parti pkr, perghhh panas ni.


ps: krisis ini bakal merosakkan integriti azmin? kita tunggu dan lihat, kesian rakyat selangor kerana parti pkr ni.

4 ulasan:

 1. Apa nk kesian rakyat selangor? Mereka sedang menikmati krisis ini dengan baik. Kan ke rakyat selangor sedang bergembira sekarang? Biar ajelah, jangan kacau k.....

  BalasPadam
 2. kah kah kah kiok1 November 2014 12:52 PG

  tak payah nak kesian.. padam muka org s'ngor.. sendiri pilih bala.. kah kah kah kiok!

  BalasPadam
 3. Bukan semua org selangor tapi majoriti penyokong tegar penjilat anuar sejak 1998. Melayu yg tak tahu bersyukur dan mudah lupa segala nikmat yg dikecapi selama ini ada hasil usaha umno dan bn dahulu yg byk menabur jasa. Siapa anuar ibrahim yg naik dgn pembohongan dan lakunan dua alam hingga Tun terpegun akan karakternya. Tapi apa jasanya pada rakyat selangor.

  BalasPadam
 4. tak kisahlah pkr memang macaam tu......janji anua masuk daalam , aman sikit.....kembalikan tskhalid mb kami

  BalasPadam

Berdentum!! Musa Hitam bongkar yang Anwar Ibrahim sepatutnya sudah jadi Perdana Menteri...

 Bekas Timbalan Perdana Menteri, Tun Musa Hitam berpendapat Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim sepatutnya sudah menjadi Perdana Men...