Selasa, 25 November 2014

dap hangin dengan azmin sebab nak banteras rumah urut?

rumah urut di selangor bakal di serbu mungkin, azmin mungkin berbeza dengan dari bekas mb, sebab dia ni lain, baru semalam bentangkan bajet negeri selangor dah malam tadi pusat toit-toit diserbu dekat sunway.

tapi realiti rumah urut di selangor ini macam cendawan tumbuh, tak percaya pergi je kawasan yang dap jaga, syurga beb.

warga asing dari vietnam, indonesia, china dan filipina aktif melakukan aktiviti persundalan ini, yang kita tahu ibu ayam dan bapa ayam memang licik melakukan perniagaan gelap ini dan mungkin dengan bantuan atasan, mungkin.

sepatutnya pas dan mb sendiri ambil berat perihal rumah urut yang banyak di selangor, bayangkan aktiviti tidak terkawal ini bermaharajalela, tidakkah ini akan meruntuhkan institusi kekeluargaan, yang bujang nak cuba, yang suami orang tak terlepas nak cuba, yang atuk-atuk pun juling mata nak mencuba, tak ke jahanam namanya nanti.

kata-kata mulut seorang kawan, mungkin pusat-pusat itu wujud akibat permintaan kot, lelaki, dari dia rogol anak dara orang dia balun chinadoll, hahaha... macam haram...
ps: gebu gebu awek vietnam ni woii, hahahaha.. pui

Tiada ulasan:

Catat Komen

[Gaduh besar] Bersatu, UMNO bertelagah kemelut lantik ketua kampung di Johor

Ketika hubungan Bersatu dan Umno didakwa bermasalah, pimpinan dua parti itu bertelagah lagi. Kali ini di Johor dan menyentuh isu kemelut ...