Isnin, 3 November 2014

TEGURAN DS NAJIB ANGGAPLAH IA SATU PARADIGMA PERUBAHAN DARI SUDUT POSITIF


pada konvensyen umno selangor sabtu yang lepas, ds najib ada menegur, malah teguran kepada umno selangor dianggap makan dalam juga, perkataan letih, malu, lembab terkeluar dari mulut tuan presiden umno itu.

pada mulanya anggapan sesetengah orang, ds najib melepaskan amarah kepada kepimpinan umno selangor, tetapi kalau difikir secara positif, ini akan lebih bagus kerana kelemahan itu ditegur secara terbuka dan dikalangan peringkat atasan dan bawahan serta akar umbi akan lebih kuat bekerja demi parti, rakyat selangor dan agenda menawan selangor juga mungkin boleh berjaya.

gagal, yup tidak ada satu perkara dalam dunia ini kalau tak tempuh gagal, tak datang kejayaannya, ds noh omar selaku general di selangor, kita perlu bersama dengannya dalam gerak kerja, susun atur strategi, bukan kita tikam belakang, sebab dalam perang, kalau kita tikam belakang, pertempuran memang bakal kalah teruk.

ramai dikalangan ketua bahagian mengambil teguran ds najib ini sebagai teguran positif, transformasi perlu diperhebatkan, kerja perlu dikuatkan, taktikal perlua diperhalusi, jadinya sememangnya perkara ini bakal membakar semangat kepimpinan umno selangor.

bersatu kita teguh, bercerai kita roboh!

AYUH.. KITA BOLEH TAWAN SELANGOR!! BERMULANYA EPISOD BARU UNTUK KITA SEMUA

...BANGKIT... LAWAN..

Tiada ulasan:

Catat Komen

[Gaduh besar] Bersatu, UMNO bertelagah kemelut lantik ketua kampung di Johor

Ketika hubungan Bersatu dan Umno didakwa bermasalah, pimpinan dua parti itu bertelagah lagi. Kali ini di Johor dan menyentuh isu kemelut ...