Rabu, 3 Disember 2014

Air free 40 meter padu untuk "close demage" pertelagahan dap-pas?

Nampaknya azmin gunakan cara gula-gula free untuk mengekalkan kuasa pakatan di Selangor. Sejak dari bekas mb Khalid ibrahim , air percuma ini sudah digunakan untuk mengkhayalkan minda rakyat.

Rugi takpe, bukan kerajaan sgor yang tanggung, tetapi syarikat konsesi yang tanggung, sekiranya terjadi masalah air, bola tanggungnya tuju sahaja dekat ketidakcekapan syarikat air, bila kemarau, air empangan surut, mudah sangat kondemkan kerajaan pusat kerana mensabotaj kerajaan negeri. Amacam? Cerdik tak? Hehehe.

Terperangakap lagi BN di Selangor, sebabnya cara populis digunakan PR cukup licik demi kuasa, sedangkan azmin tahu, sekiranya berlaku lagi krisis air, tuju satu jari dekat musuh politik, macai mereka akan suka dan gembira sampai lupa diri. Manakala 3 jari tuju balik dekat diri sendiri. Bilamana duit pusingan untuk air terawat, untuk pengantian paip-paip lama hanya biarkan syarikat berkaitan settlekan... Licik permainanmu dajal.. Hebat.

ps: kita tengok apa kata pakar ekonomi?

1 ulasan:

  1. Bagus Azmin. Rakyat perlukan air. Biar letrik tak ada tapi air mesti ada di rumah.

    BalasPadam

SAH VIDEO SEMBURIT HAZIQ DAN AZMIN TULEN #viralhancing

Ketua Polis Negara Abdul Hamid Bador mengesahkan video intim Haziq Abdullah Abdul Aziz yang dikaitkan dengan seorang menteri adalah tulen. ...