Isnin, 1 Disember 2014

DAP BAPA SEGALA GILA KUASA, NAK JUGA JAWATAN TIMBALAN SPEAKER DUN SELANGOR!!


BILA DIKUTUK LEBIH-LEBIH DAP KEPARAT NI, ADA PULA PENJILAT MARAH, DAP DAH TUNJUK BELANG SEBENAR DALAM PAKATAN, DAP TUNJUKKAN YANG MEREKA ADALAH SUPER DOMINAN DAN BERKUASA DARI PAS ATAU PKR, PAS DAH SEDAR, TETAPI DALAM PAS DAH ADA DUA PUAK, SATU PASMA DAN SATU PAS ULAMA.

PENYOKONG MEREKA TERHIMPIT ANTARA DUA, MENYOKONG ULAMA ATAU PASMA CIPTAAN PENJILAT ANWAR IBRAHIM? SEKIRANYA PAS KELUAR DARI PAKATAN, DIKATAKAN PAS AKAN TERUK TERKEBELAKANG DALAM ARENA POLITIK, TU PASAL DIWUJUDKAN PASMA, DAP SUDAH PUKUL KELILING DENGAN MENYERANG PAS, UGUT SUPAYA TINGGALKAN PAKATAN.

INILAH STRATEGI LICIK DARI DAP DAN ANWAR IBRAHIM, SEMOGA PAS TERUS DALAM PAKATAN, SEBABNYA BIARKAN BARAH TU MAKIN KRONIK, BILA TERLEBIH KRONIK NANTI AKAN BUAT PAKATAN SEMAKIN TIDAK RELEVAN.

SETELAH JAWATAN TIMBALAN SPEAKER DUN DI PEGANG OLEH PAS, DAP TETAP DENGAN PENDIRIAN MANA BOLEH MEREKA DIKETEPIKAN, MEREKA ABANG BESAR DALAM PAKATAN.

PS: KALAULAH DAP INI DAPAT MEMERINTAH MALAYSIA, AGAK-AGAK MAT SABU JADI APA?

2 ulasan:

[Hot!] Jangan anggap PN kerajaan yang lemah – Razali

 KUALA LUMPUR – Jangan menganggap Perikatan Nasional (PN) sebagai satu kerajaan yang lemah atau tidak berwibawa. Ini kerana kerajaan PN tela...