Selasa, 2 Disember 2014

PAS VS DAP LAGI? ISU TIMBALAN SPEAKER 11 SEMAKIN PANAS!!

Apa nak buat, nak kritik lebih-lebih dekat dap nanti mau kena henyak kiri dan kanan oleh big masta dap. Cuma sergah manja je, itulah pas, hanya pandai menjadi macai ketika demonstrasi, dipergunakan macai-macai yang setia supaya tunduk dengan komrat dap.

Kasihan ohh kasihan, diperlakukan sebegitu pun masih menganggap dap adalah kawan yang mulia dari umno yang kafir, kata-kata biasa terkeluar dari orang pas sendiri. Dendam kesumat terhadap umno ibarat tidak boleh diubati lagi, biarkan sampai mati, impian melihat umno rebah itu matlamat walau terang-terang dinajiskan dap. Sampai begitu sekali.

Kita lihat je drama poyo buatan pakatan ini akan berlanjutan sampai mana. Dap ludah pas, pas jilat kasi bersih, pkr butuhkan pas, pas rela dibutuhkan sebab setiakawan.. Memang gila politik bawaan pas.

Drama-drama panas bakal menyusul... Tunggu..


ps: pas sepatutnya tunjukkan kegarangan untuk mengajar dap apa itu hormat menghormati antara rakan dalam pakatan, tunjukkan pas ini masih releven untuk orang melayu, kalau ada telurlah hentam dap tu. sekian

Tiada ulasan:

Catat Komen

Berdentum!! Musa Hitam bongkar yang Anwar Ibrahim sepatutnya sudah jadi Perdana Menteri...

 Bekas Timbalan Perdana Menteri, Tun Musa Hitam berpendapat Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim sepatutnya sudah menjadi Perdana Men...