Jumaat, 3 Januari 2014

ISU RAMPASAN BIBLE BERBAHASA MELAYU-YB JIBRAUK NI KATA "SAYA TAK TAHU LAH"

perangai pas, hebat, diaorang serba serbi hukum tau, tapi bila bab meng handle masalah berkenaan maruah agama Islam, dah dah di selangor ni, jadi mentibang laut yang bisu, pui.. kalaulah hal ini umno punya kes, malam ni dah ada demo baring, guling, terpekik, hero munafiq cukup ramai, tapi bila hal mereka kantoi, hah jawapan senang je, sebab penyokong tuli mereka akan kata, tak pe kami tak amek tau, itu umno punya hal..

apa nak jadi, apa nak jadi, makin teruk peranan pas dalam menjaga hal ehwal agama Islam, tak leh nak handle mereka guna ayat ni, ini semua umno yang punya pasal, penyokong poyo mereka pun, kata ya kami percaya semua ini umno punya pasal, gila sial sekarang ni perangai bahlol umat Islam yang dah dirasuk otaknya oleh kafir!!


"SAYA TIDAK TAHU", itulah antara kenyataan Sallehin Mukhyi berkenaan serbuan oleh 20 orang pegawai Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS) ke atas pejabat Persatuan Bible Malaysia di Damansara semalam yang turut merampas lebih 300 naskhah Bible bahasa Melayu dan Iban.

Bila ditanya wartawan tentang penangkapan ini, maka jawapan tidak tahu terus terpacul dari mulut Exco Hal Ehwal Agama Islam, Permodenan Pertanian dan Pembangunan Desa ini. Umpamanya beliau tidak menjaga dan tidak mengambil tahu tentang segala tindakan dan apa yang terjadi dalam JAIS itu sendiri. baca seterusnya disini klik

PRU15 boleh memudaratkan, kata Hamzah

 PETALING JAYA: Setiausaha Agung PPBM, Hamzah Zainudin berkata, desakan pembangkang supaya kerajaan mengadakan pilihan raya umum ketika situ...