Khamis, 20 Mac 2014

GELOMBANG RAKYAT MERISAUKAN PKR DI KAJANG!!

jom lihat gambar-gambar dibawah ini, mungkin pada pekakas pkr, akan kata, ahhhh ini semua dipaksa datang, sebenarnya gelombang nak peluku pkr ni dah dirasakan sejak penamaan calon lagi, agaknya kalaulah anuar letak calon lain selain bini dia, lagilah agaknya..

PROGRAM PENUBUHAN GERAKAN BELIA 4B MALAYSIA DAN SANTAI SEMALAM DI KAJANG

AMACAM?





patutlah bang non buat muka camni...


ps: pkr akan guna last weapon di hari-hari akhir pengundian nanti, aku pernah diberitahu, jentera mereka akan turun buat cara last weapon tu, itu tak pasti, selalunya kat kawasan melayu, selalu camtu.. percayalah, tunggu dan lihat!!

BEKAS PAKAR STRATEGI PKR TAURAN KATA PKR PARTI PENIPU!

wah, mana boleh kritik pkr macam tu, uish, payah ni nak percaya, bukan ker pkr ni parti paling hebat sepanjang zaman, di alam semesta ini dia no. 1, kehebatan dia menjangkaui kehebatan parti-parti yang wujud dalam muka bumi ini, wah hal parti tupperware pun tak boleh lawan kehebatan parti pkr

uish, mana boleh, tak logik, ini semua mainan malaysia kini untuk menarik pembaca, mana boleh, tak logik.. uis, pkr suci lah wei.. wei wei... tak logik. tipu-tipu.. semua fitnah umno..


Bekas Pengarah Strategi PKR Tuaran, Mohd Fairuz Bandar menasihati pengundi di Kajang dan Balingian agar menolak PKR kerana parti itu hanya tahu menabur janji.

“Dia (PKR) pandai tulis, dia pandai karang apa sahaja, dia boleh karang sampai bulan, sampai langit tetapi sebenarnya dari segi tindakannya, jauh panggang dari api.

"Jadi kepada pengundi Kajang dan Balingian, jangan terpedaya dengan janji-janji palsu PKR ini kerana bagi kita di Tuaran ini sudah merasai betapa peritnya menanggung janji palsu ini," katanya kepada pemberita, di Kota Kinabalu semalam.

Katanya beliau tidak mahu melihat masyarakat di Kajang dan Balingian membuat kesilapan sepertinya- malaysiakini

ps: hanya orang tak berapa cerdik je sokong pkr, betul tak?

BILA SI ANGKUH BERKATA-KATA! ANDA NILAIKAN

wah bukan main senang dia berkata-kata, bukan main sedap mulut dia bersembang kencang, nampak gayanya si anugerah Tuhan ni sikit hari bulan, boleh jadi sewel rasanya.. mungkin dia ni terlebih dos meroyan kot.

masalahnya yang mendengar tu, yes yes yes.. betul tu datuk sri, kami tetap percaya apa datuk sri katakan, walau datuk sri kata esok datuk sri ditabalkan sebagai perdana menteri pun kami tetap percaya.. datuk sri adalah anugerah terhebat yang diciptakan Tuhan.

itulah realiti beb, situasi politik di malaysia bawaan anuar ibrahim ni.. pas mungkin ada kesedaran, tapi tak pasti sampai bila pas akan insaf! sebab di kajang memang mereka memboikot pkr..

meh kita tengok apa yang si anugerah Tuhan ini merepek.. harap anda tak muntah.. cakap serupa kartun, tolongnya tidak, bedegar-degar kutuk manjang, ini macam punya pemimpin anda nak sanjung?


ps: orang kajang patut tolak parti anak beranak ni!!
#comeifun
#kajangmove

Pelik! Muhyiddin kata kerajaan sudah dah tak banyak duit, tetapi timbalan menteri pelancongan baru tetap akan dilantik hari ini

 Setiausaha Agung Parti Solidariti Tanah Airku (Star) Dee Koh Hoi dilapor akan mengangkat sumpah sebagai timbalan menteri pelancongan, ke...