Selasa, 1 April 2014

BARAT BERLUMBA-LUMBA CIPTA SENJATA BARU, SENJATA UNTUK KEMUSNAHAN!!

jom tengok, antara senjata yang dicipta era teknologi ini, faham-faham sendirilah, perperangan besar tak berlaku abad ini, jadi pihak dajjal mencari musuh-musuh tertentu untuk dijadikan bahan ujikaji, setelah episod nak mengenakan umat Islam tak menjadi secara total selepas 9.11, pihak dajjal tengah memikirkan cara macamana yang patut diuji supaya perang besar itu perlu berlaku, minta dijauhkan lah ye!!

bersediakah kita umat Islam? adakah kita hanya bangga menggunakan senjata ciptaan orang kafir, setelah berdekad-dekat selepas perang soviet, vietnam, dan banyak negara Islam masih lagi menggunakan senjata buatan russia, AK-47 dan seangkatan dengannya.

NEGARA ISLAM TIDAK MEMPRAKTIKKAN TEKNOLOGI PERSENJATAAN UNTUK KEKUATAN UMAT, HANYA MENGAGUNGKAN CIPTAAN TEKNOLOGI BARAT, JADINYA SAMPAI KE HARI INI KITA MEMANG JAUH KETINGGALAN!!

PROTOKOL ZIONIS AKAN MELAKUKAN SESUATU PERKARA BESAR BAGI SETIAP DEKAD, UNTUK KEUNTUNGAN JUALAN PERSENJATAAN ATAUPUN UNTUK TUJUAN PERCUBAAN TEKNOLOGI ITU, BARU ADA PEMBELI, CONTOH MASA PERPERANGAN DI IRAQ, SENJATA SEPERTI BUNKER BOMB, MOTHER OF ALL BOMB, PREDATOR (DRON), KALAU ANDA MASIH INGAT!









ps: banyak lagi senjata baru yang telah dipaparkan, boleh searce di youtube future weapon, itu senjata yang mereka bagi tunjukkan, yang kita tak tahu?

SIGNAL AWAL DALAM FILEM-FILEM HOLYWOOD BERKENAAN PROTOKOL ZIONIS? SEKADAR TEORI ATAU IA BENAR?

sebenarnya banyak tanda-tanda dan signal awal ditunjukkan dalam filem, sebelum tragedi 11 september 2001, dah diberi signal seawal tahun 1987 lagi melalui filem, adakah ini tanda dan link protokol zionis? sebenarnya memang tarikh 9.11 tu menjadi titik matlamat amerika menjarah negara Islam seperti afganistan dan iraq.

signal-signal dalam filem ini kadang-kadang tidak masuk akal, tetapi mungkin ai sekadar kebetulan, atau mungkin ia sekadar petunjuk untuk mereka yang memang pemikirannya diluar kotak, siapa tahu, macam aku gak aku suka mencari satu cerita yang mungkin tak logik tetapi ia ada kaitan walau tak benar.


 dalam filem superman, man of steel

campuran kod yang dikatakan diambil dalam filem superman, man of steel

tanda tanya mengapa ada logo mas? masa menonton filem ini rasa bangga pada awalnya, selepas kejadian mh370, ada sesuatu yang nak disampaikan, mungkin? lokasi ke-2 tempat ini adalah di shanghai, china

jom baca disini klik

PRU15 boleh memudaratkan, kata Hamzah

 PETALING JAYA: Setiausaha Agung PPBM, Hamzah Zainudin berkata, desakan pembangkang supaya kerajaan mengadakan pilihan raya umum ketika situ...