Rabu, 14 Mei 2014

AHMAD SAID KEMBALI SERTAI UMNO, PAS FRUST!!

itu kelebihan parti bn, dalam menyelesaikan isu besar, semua tak da masalah, small matter, dalam isu panas yang berlaku semalam di terengganu, pas paling awal nak kawtim dengan mat said, kah kah kah...

pantang depa, pantang ada peluang, tapi pendirian macam mat said, takkanlah kecewa macamana pun sanggup gadai prinsip dengan menyokong pas pulak, lainlah bekas mb selangor mat taib tu.. hehe..

ada rakan cyber yang kata, pr selalu berbangga sekiranya dapat menarik najis kumuh kepunyaan umno, yelah, bekas yang banyak problem, yang gila kuasa, yang takda disiplin, hah itu yang pas dan pkr dok kutip!!

sorry pas.. jangan jadi balaci dap...


ps: termencarut dikalangan pemimpin pas yang cuba ambil kesempatan didalam kemelut umno terengganu.. ceh!! kenapa mu said kenapa... hahaha...

INI SEMUA DRAMA JE, DRAMA DARI DAP!!

dap dah memulakan kempen untuk prk bukit gelugur, anak mendiang karpal..ramkarpal singh dan beberapa pemimpin pakatan mendapat sambutan hambar dari kawasan orang melayu, dikatakan hanya sekitar 100 orang sahaja yang hadir.


lokasi di flat kampung melayu, bukit gelugor, pulau pinang

hurm.. di prk kajang yang lepas, yang aku faham situasinya macam gini le juga, ceramah mereka buat hambar, nampak choi.. tapi bila time undi diaorang menang dengan majoriti mudah, dah memang tau dah, ini drama, orang kawasan mereka tu kalaulah kita cerita apa saja berkenaan dengan dap, walau terang-terang buruk, hancus, kaki buli, ahh macam-macam lah, mereka tetap dengan pendirian dap adalah ratu dihati mereka... dah-dah orang cina, takkan sama sekali meninggalkan sokongan terhadap dap...

KENA INGAT, ORANG CINA MEMANG ANGGAP DAP LAH PENYELAMAT BANGSA MEREKA, SEBAB JAWATAN PERDANA MENTERI TETAP AKAN MEREKA PERJUANGKAN DARI KALANGAN ORANG CINA

ORANG MELAYU PULA MASIH DIBUAI MIMPI... SENTIASA MEMBIARKAN DENDAM KESUMAT MERANTAI DIRI, HILANG KUASA BIARKAN, NASIB BANGSA DIANIAYA BIARKAN, JANJI LUNAS DENDAM ITU DAPAT DILAKSANAKAN!!

ps: mungkin benar kata pujangga, tidak kena lagi memang kesedaran itu tidak akan hadir, cuma betul-betul tergadai? apa nak dikata lagi?

ANAK DARA PERKASA,TENDANGAN TERBANG KALAHKAN PERAGUT!!


Gombak: Dara perkasa. Itulah gelaran layak diberikan terhadap seorang gadis berusia 21 tahun yang berani mengejar seorang peragut sebelum membelasah penjenayah lelaki terbabit hingga lembik di Taman Prima Gombak di sini, semalam.

Dalam kejadian 9.30 pagi itu, gadis terbabit dikatakan sedang minum bersendirian di sebuah restoran berhampiran lokasi kejadian sementara menanti kehadiran rakannya.

Sumber polis berkata, seorang peragut tiba-tiba muncul sebelum meragut beg tangan gadis itu yang diletakkan di atas meja makan.

“Mangsa yang berang dengan kejadian itu nekad mengejar suspek sejauh 100 meter. Suspek ketika itu dilihat cuba melarikan diri dengan motosikal yang diletakkan tidak jauh dari lokasi kejadian.

“Mangsa bagaimanapun melepaskan tendangan terbang mengenai tubuh suspek yang ketika itu cuba menghidupkan enjin motosikal. Tendangan kuat itu menyebabkan suspek terjatuh ke atas jalan raya,” katanya.

Dapatkan akhbar Harian Metro untuk berita selanjutnya.

KLIK SINI

Agong berkenan Parlimen bersidang semula, tapi kenapa Putrajaya senyap, soal Najib

  PETALING JAYA: Bekas perdana menteri Najib Razak menyuarakan kehairanan beliau apabila kerajaan kerana tidak memberi sebarang maklum balas...