Selasa, 5 Ogos 2014

pesta bogel di teluk bahang, pulau pinang membuatkan pas semakin muntah darah



ni kira lagi advance tahap dewata raya ni, ni kira macamana ni? agak-agak pekakas pas yang jumud takkan tak leh bagi dalil isu ini? dulu kes lebih kurang macam ni berlaku dekat sabah tak salah, bukan main melalak ye... yang aku tau pemimpin pas merah padam ini, isu macam ni boleh merosakkan imej pr.. zaman bn tak gini brader.. lu pikirlah sendiri.

ps: aje kulup telor cina kiasu ye wakakaka... puih

dah main tarik tali dah dengan pdrm, sampah punya peguam negara!


ni apa cerita ni bedul? baru sekarang nak buka mulut? dah semakin panas semakin ketara impak dia terhadap perpaduan sesama agama dan bangsa, baru terhegeh-hegeh nak buka mulut? dah pdrm pulak dia alihkan masalah.

malaysia ku semakin tidak aman dengan suasana alam cyber menjurus menyerang agama Islam, orang melayu dan raja-raja melayu.

jadi kalau pdrm pun akan keluar stament macam-macam, harap kementerian dalam negeri jangan diam membisu ye, sekarang ni hari-hari ada saja post dari facebook yang menghina agama, melayu dan raja, malah keterlaluan..

aku terfikir adakah mastermind sialan mana yang arahkan post-post dari facebook menghina dan mencaci ini kerana ada agenda lain?

adakah isu-isu ini untuk menaikkan kemarahan orang melayu? ce fikir?

PRU15 boleh memudaratkan, kata Hamzah

 PETALING JAYA: Setiausaha Agung PPBM, Hamzah Zainudin berkata, desakan pembangkang supaya kerajaan mengadakan pilihan raya umum ketika situ...