Jumaat, 29 Ogos 2014

AKAN ADA PERANCANGAN TELITI UNTUK MENJAHANAMKAN IMEJ MALAYSIA MELALUI MAS?

SEKADAR TEORI? SEKADAR IMIGINASI? TETAPI KITA PERLU MENGETAHUI GERAKAN TERANCANG YANG SANGAT BERNIAT TIDAK BAIK TERHADAP MALAYSIA!!

KAFIR TAKKAN DUDUK DIAM SELAGI ISLAM DIHANCURKAN, KENA FAHAM JUGA, MALAYSIA INI DIHORMATI SANGAT-SANGAT DI RANTAU ARAB, RAKYAT PALESTIN CUKUP KAGUM DENGAN MALAYSIA..

YAHUDI ZIONIS MEMANG TAK PUAS HATI DENGAN MALAYSIA, ITU FAKTA...

MUDAH-MUDAHAN MALAYSIA DILINDUNGI OLEH ALLAH... AMINps: bekas kakitangan cia mendedahkan perihal ini...

MUSTAFA ALI KATA LAIN, ISKANDAR ABDUL SAMAD KATA LAIN!! KERANA ANWAR PAS BERANTAKAN LE NI!!


ait? adakah pas semakin celaru dalam membuat keputusan? apakah benar kem pas bertelagah besar berkenaan isu mb selangor ini? nampaknya jemaah mereka pun ramai marah apabila hj hadi disepak terajang macam bola oleh golongan kiri dalam pas.

link anwarisme memang kuat dalam pas, sampai golongan ini akan kawal selia sepenuhnya pas dari dalam, tapi kita kena ingat, hj hadi bukannya tak cerdik bermain politik, dia pun ada peranan.. terfikirkah anda mengapa hj hadi diserang oleh pkr dan dalam pas sendiri? sampai dalam malaysian insider pun selamba bedal tak kisah membalun hj hadi berkenaan kononnya cadangan hj hadi meletakkan azmin ali sebagai mb selangor dan ura-ura membentuk barisan kerajaan perpaduan bersama umno... siapa dibelakang agenda menyerang hj hadi secara terbuka?

semalam mustafa ali berkata


memang matlamat anwar nak kongker segalanya, pkr dah jahanam, jadi giliran pas dia nak jahanamkan, sendiri mau ingatlah, inilah akibat sekiranya kuasa dan duniawi adalah agenda utama, kita kena ingat, lubuk duit dekat selangor ni bukan sikit, berkoyan-koyan bai, jadi golongan gila babi macam mr ketum atau anwar ibrahim takkan peduli, dia nak juga azizah jadi mb... kerana

$$$$$$$$$$$$$$$

Pecah-belahkan perpaduan Melayu, Islam kerja syaitan

 KETUA Armada Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu), Wan Ahmad Fayhsal Wan Ahmad Kamal menyelar pihak yang cuba memecah-belahkan perpadua...