Khamis, 4 September 2014

ADA AGENDA SERANG PRO ULAMA HABIS-HABISAN OLEH GENG ANWARINAS


SERANGAN TERHADAP HADI  MUNGKIN NAK MENAMATKAN KUASA PRESIDEN PAS ITU PADA PEMILIHAN AKAN DATANG, ITULAH GAME PUAK ANWARINAS INI, GOLONGAN INI MEMANG TIDAK BERPUAS HATI DENGAN HADI, MENGANGGAP HADI SEBAGAI PEROSAK STRATEGI ANWAR UNTUK MENGONTROL DANA 3 BILLION SELANGOR.

SERANGAN KELOMPOK HADI PUN BERMULA JUGA, SATU PERSATU ORANG KUAT HADI DISERANG DENGAN MENGAITKAN MEREKA DENGAN UMNO, AMACAM STRATEGIK TAK MAINAN GENG ANWARINAS INI, MEREKA SENGAJA MEMBANGKITKAN KEMARAHAN AKAR UMBI YANG KONON AKAN BERBULU SEKIRNYA ADA KAITAN DENGAN UMNO.DAN BERBALIK DENGAN SERANGAN BERTALI ARUS OLEH GENG ANWARINAS TERHADAP HADI DAN KELOMPOK ULAMA, TERJADINYA SEKARANG PERBALAHAN ANTARA PENYOKONG PULA BERMULA...

KETARA INI, SEDIKIT PRINSCREEN PENYOKONG PAS DAN PKR BERBALAH TERAMAT SANGAT DI LAMAN FACEBOOK, PERANG SESAMA MEREKA SEMAKIN PANAS...MEMANG HADI AWANG TARGET GOLONGAN ANWARINAS INI, TAKTIKALNYA SENANG, ROSAKKAN IMEJ HADI, TENGELAMKANNYA SAMPAI TAK TIMBUL-TIMBUL.. ITULAH MATLAMAT MEREKA... JADI ADAKAH DUN SELANGOR AKAN DIBUBARKAN? KITA NANTIKAN.

ps: kerana langkah kajang, akhirnya pakatan rakyat menjadi haramjadah..

HAJI HADI DISERANG BERTALI ARUS LAGI KALI INI, KAITAN 3 NAMA DARI PAS UNTUK JAWATAN MB


INI BERKAITAN TERSEBARNYA BERITA YANG HADI AWANG TETAP INGINKAN NAMA DARI PAS UNTUK JAWATAN MB, TERJEGILLAH MATA ANWAR IBRAHIM MENDENGARNYA, GOLONGAN ANWARINAS MENJADI TIDAK KERUAN KALI INI, TAPI ADAKAH BERITA ITU BENAR?

ADAKAH INI HANYA SEMATA-MATA NAK MENYERANG HADI AWANG KERANA SEMEMANGNYA DIA DITOLAK GOLONGAN ANWARINAS DALAM PAS? MENGIKUT TITIK TOLAK YANG BERLAKU, HADI TETAP BERTEGAS, MEMANG DIA TAK MAHUKAN WAN AZIZAH MENGANTIKAN KHALID IBRAHIM.

BELIAU FAHAM, KELOMPOK MAT SABU DENGAN KUASA SEPARUH GENG ANWARINAS DALAM PAS TETAP INGINKAN  KUASA MAKSIMUM DALAM MEMBUAT KEPUTUSAN MENJANGKAUI KUASA MAJLIS SYURA.

ADAKAH SEMEMANGNYA HADI DISERANG SECARA SERIUS OLEH GOLONGAN KIRI DALAM PAS? SAMA-SAMA KITA NANTIKAN APAKAH DRAMA BAKAL TERJADI..


ps: perpecahan pas semakin ketara.. rebah menanti belah, saranan keluar je dari pakatan... itu paling bagus.

Azmin kata dia yakin audio itu rakaman sahih, anggap itu pengkhianat terbesar Anwar

 Mohamed Azmin Ali yakin audio yang dikatakan perbualan antara Presiden PKR Anwar Ibrahim dan presiden Umno, Ahmad Zahid Hamidi merupakan...