Isnin, 15 September 2014

ceramah hadi awang hanya dihadiri 50 orang sahaja?


kenapa? apa sebab? bukan ke kalau pas buat ceramah, bukan main powerfull croud yang datang, tapi hakikat mungkin dikalangan akar umbi dah tensen dengan keadaan pas yang berpecah 2, pas asal dan pasma, pro ulama dan anwarinas..

mungkin hadi sebaik mungkin nak kembalikan keadaan asal dalam pas, tetapi hakikat mereka bertelagah dari dalam, pkr dan dap hanya kerana arahan anwar ibrahim je diam membisu dari membalun hadi,

adakah unit anwarinas yang separuh dalam pas tu, akan menendang hadi secara halus selepas ini? siapa tahu, ini adalah politik, politik kebencian dibawa pas semakin memakan diri, kita kena faham, pas takkan boleh bersatu dengan umno, jadinya kita berserah kepada Allah supaya puak-puak pas ini terbuka hatinya menerima pernyatuan.

katanya masa ceramah hadi awang, kilat sabung menyabung, petunjuk Allah kita patut dalami dengan mendalam, walaubagaimana pun hadi ni, dia memang bagus dalam menelanjangkan anwar ketum dan sekutunya dalam pas.

ps: politik ini kadang-kadang bila sampai masa, penyatuan akan wujud dengan sendirinya, tapi entah bila tak tau.

Pecah-belahkan perpaduan Melayu, Islam kerja syaitan

 KETUA Armada Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu), Wan Ahmad Fayhsal Wan Ahmad Kamal menyelar pihak yang cuba memecah-belahkan perpadua...