Khamis, 30 Oktober 2014

TERMENCARUT BANG NON BILA BARISAN PEGUAMNYA PUN TAK BOLEH NAK JAWAB!!


PUTRAJAYA 30 Okt.- Pasukan pendakwaan kes liwat membabitkan Datuk Seri Anwar Ibrahim akan membentangkan hujah balas esok berikutan kegagalan pasukan peguam Ketua Pembangkang itu menyerahkan hujah bertulis.

Tan Sri Dr. Muhammad Shafee Abdullah yang mengetuai pasukan pendakwaan berkata, hujahan bertulis yang sepatutnya diserahkan pasukan perayu dua minggu lalu hanya diserahkan Selasa lepas.

Muhammad Shafee berkata, pasukan pendakwaan sepatutnya membuat hujah balas pada pukul 2.15 hari ini.

“Tetapi saya minta ditangguh ke esok hari atas beberapa sebab. Pertama semua hujahan bertulis yang dikemukan oleh pihak perayu semuanya diberikan kepada kita hari Selasa. Sepatutnya diberi dua minggu sebelum.

“Kemudian mereka juga tergesa-gesa melakukan permohonan meminda petisyen rayuan. Kita tidak membantah walaupun petisyen itu merangkumi perkara-perkara baru yang dimuatkan dalam hujahan bertulis,” kata beliau kepada pemberita, di sini hari ini.

Muhammad Shafee berkata, hujah balas akan dibentangkan esok sehingga pukul 1 petang dan disambung pada Isnin juga sehingga pukul 1 petang.

“Semua hujah akan dibentang oleh saya,” kata Muhammad Shafee yang ditemui sebaik sahaja barisan peguam Anwar tamat membentangkan hujah rayuan di Mahkamah Tinggi.

Pada 7 Mac lalu Anwar dijatuhi hukuman penjara lima tahun oleh Mahkamah Rayuan selepas mahkamah mendapatinya bersalah meliwat bekas pembantu beliau, Mohamad Saiful Bukhari Azlan, enam tahun lepas.

ps: bang non kata tuduhan liwat ini bersifat politik, nak menjatuhkan dirinya, tapi satu soalan je, karpal kata suka sama suka, lepas itu, tidak dapat disangkal langsung perihal ayor juling dalam terowong seful tu... tak dapek siapo do nak nolong.

penyokong anwar ibrahim ghaib?

BIARLAH GAMBAR BERBICARA, HARI PERTAMA BUKAN MAIN, LANGIT PUN BOLEH RUNTUH, TANAH PUN BOLEH BERGEGAR, TAPI HAKIKAT, MASUK HARI KE-3, PENYOKONG KETUM SETAKAT INI SAJA MAMPU DI KUMPULKAN PADA PAGI INI.

KESIAN
KESIAN
KESIAN

LAUNGAN REFORMASI PADA SEMALAM, HANYA UNTUK SEMBANG-SEMBANG TEPI JALAN SAHAJA.

KESIAN OH KESIAN, BUAT PENYOKONG KETUM, SUDAH-SUDAH LAH NAK MEMPERBODOHKAN DIRI TU, DARI KESIAN DEKAT TUAN KETUM, BAIK KESIAN DEKAT DIRI SENDIRI.


terima kasih kepada fb hassan melayu untuk gambar

marah tuan ketum dengan keadaan ini.

tak boleh harap punya pencacai..

ps: realiti dan fantasi.. rakyat semakin menolak bang non

Pecah-belahkan perpaduan Melayu, Islam kerja syaitan

 KETUA Armada Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu), Wan Ahmad Fayhsal Wan Ahmad Kamal menyelar pihak yang cuba memecah-belahkan perpadua...