Rabu, 5 November 2014

azmin dan permainannya, pemimpin umno selangor jangan terperangkap!!


ilmu azmin dengan cara politik propaganda sememangnya diketahui oleh dikalangan parti pkr sendiri amat licik dan berstrategis, dari isu lobi menteri besar sehingga taktikal ala jokowi diamalkan oleh azmin, seharusnya pemahaman kita tidak terjerumus memuji seadanya dahulu.


cuba lihat apa azmin buat... inilah cara propaganda yang yb budiman katakan manipulasi minda dengan cara halus, iaitu jadi rakyat marhein, turun padang sampai mengadap selut di sawah, turun ke longkang tengok kot-kot ada sampah..


sebenarnya peranan dia hanyalah untuk mengkaburi mata dikalangan rakyat yang tidak faham new politic, kita sendiri ternganga dengan coraknya. katanya azmin ni lagi kuat salamnya terhadap bn, azmin faham, kuasa melayu harus diperkuatkan,mungkin.

katanya projek highway kidex tetap diteruskan walau dap paling lantang menolak projek ini, kata dap, projek ini hanya untuk kroni umno, azmin tak peduli, dia tetap teruskan.

kata ds noh omar kepada azmin, jangan jadi hipokrit kerana dahulu pakatan rakyat terutama dap amat membantah projek ini..


nampaknya azmin dah langgar pantang ni, hehe.. tapi dengan tetiba tony pua pun setuju, keh keh.. gila politik "dark side" pkr ni..


azmin nak tunggu keputusan best esok ini, kalau bang non masuk penjara, inilah masanya azmin bermaharajalela... yiihaaaa... dap dah dapat projek jeti di skinchan, juta juta dapat beb!!

ps: dap di selangor bakal di sailang secara halus, azmin merancang dengan rapi. ini bukan ceritera, kita tunggu dan lihat game plannya, walau nampak konon persepsi, caranya licik untuk mengaburi dap, hehe..

game of shadow yang anwar ibrahim berjaya lakukan

Game of shadow dari anwar Ibrahim cukup berjaya, pru 12, membuktikan ramai rakyat malaysia dijangkiti virus otak sakit kerana doktrin anwar, kepimpinan umno menjadi mangsa sehingga nama umno menjadi item paling dibenci anak muda khususnya.

Sedangkan umno membantu rakyat tidak dapat disangkal lagi, ayat-ayat seperti hidup rakyat, korupsi, rasuah, kukubesi, ditindas dan pelbagai lagi cara dark side anwar.

Game of shadow anwar sangat berjaya dalam full demage kepada umno, media seperti m'sia kini, m'sian insider dan portal yang lain.

Dark side dengan penggunaan media maya dan pemimpin mereka, malah penggunaan penipuan dalam membuat isu besar, membuatkan rakyat yang tidak berfikir secara logik sangat mudah terpengaruh.

Bersambung lagi......

pilihan 'dark side' yang anwar ibrahim perjuangkan!!


semua tahu anwar ibrahim seorang reformis sejak zaman mahasiswa era 70-an lagi, kehebatan dia dalam menaikkan semangat orang ramai ke jalanan sememangnya itulah makanannya.

tapi setelah dia ditarik masuk ke dalam umno, segalanya berubah, dia berstrategi dalam meranapkan musuh politik, hebat dalam tonasi kata, tergamam manusia bila dia berbicara, ya itu kehebatannya.

tetapi setelah dipecat menjadi timbalan perdana menteri malaysia pada 1998 dulu, dan dipenjarakan kerana kesalahan salah guna kuasa, dia bangkit dalam menyusuri era politik baru, cara pilihan dia melawan balik, kerana dendam kesumat apa yang telah diperlakukan kepadanya dulu, cara dia mempersembahkan "new wave politic" semata-mata melunaskan dendam kesumat terhadap umno.

mahir dalam propaganda, membunuh karekter politik, mangsanya selepas keluar penjara pada 2004 dulu adalah ds najib, dia faham, karekter najib sememangnya perlu dibunuh habis-habisan, jangan sampai ds najib diangkat menjadi perdana menteri, dia sedar ds najib karekter politiknya cukup berbeza dan amat bagus dalam gerak kerja, target person pertama adalah menjadikan modal pembunuhan altantuya sebagai wave membunuh karekter ds najib.

gerakan tersebut bermula dengan pantas di ceramah, blog, video, jualan cd, bantuan paling hebat adalah dari pas yang setiap hari menjaja tentang cerita altantuya ini, diperbodohkan, di tololkan dengan cerita altantuya.

pada pru 12 2008, bermulalah kejayaan wave "dark side politic" cara anwar ibrahim, strateginya berjaya, sentimen membenci, fitnah, tipu, malah ramai dikalangan orang melayu, cina, india diracuni pemikirannya dengan wave "dark side politic" bawaan anwar ibrahim.

bersambung....

Pelik! Muhyiddin kata kerajaan sudah dah tak banyak duit, tetapi timbalan menteri pelancongan baru tetap akan dilantik hari ini

 Setiausaha Agung Parti Solidariti Tanah Airku (Star) Dee Koh Hoi dilapor akan mengangkat sumpah sebagai timbalan menteri pelancongan, ke...