Sabtu, 22 November 2014

dalam dikutuk bagai, kerja tetap kerja, bantu tetap bantu


menyokong tidak semestinya penulis menjilat, tatapi ini hakikat, maaf cakap mungkin segelintir melemparkan persepsi begitu begini kerana ada sifat phd yang tinggi, mungkin.

kerja tetap diteruskan bak kata orang, biarlah puaka mana dia nak kata, tapi mereka yang pandai bercakap tidak sikit bantu pun, pok pek pok pek je pandai.

persepsi buruk diberikan sebenarnya membuatkan dia lagi kuat bekerja, orang kata dia sombong tapi pernah berjumpa depan-depan dan bersembang? 

lagi sekali nak kata, turun padang dan bantuan untuk rakyat sememangnya umno dah buat sebanyak mungkin, dakyah pembangkang menganggap umno itu ini, sampai dikalangan haters dalam parti sendiri cukup suka dengar keburukan 24 jam tidak sikit pun mereka tahu apa kerja yang dah dilakukan oleh umno selangor untuk rakyat selangor.

tahniah ds noh sebab meneruskan kerja rakyat, biarlah orang nak kata apa, musuh lagi berbulu sekiranya ds noh turun padang membantu rakyat marhein.ps: kepimpinan umno selangor kena lebih galak turun padang dalam membantu dan mengenali masalah rakyat dikawasan masing-masing. tak pe biarlah kena taji, kutuk, hina, caci, ludah, herdik dan pelbagai perkara yang tidak elok, kerja dan kebajikan tetap diteruskan, itulah umno.

Pelik! Muhyiddin kata kerajaan sudah dah tak banyak duit, tetapi timbalan menteri pelancongan baru tetap akan dilantik hari ini

 Setiausaha Agung Parti Solidariti Tanah Airku (Star) Dee Koh Hoi dilapor akan mengangkat sumpah sebagai timbalan menteri pelancongan, ke...