Jumaat, 5 Disember 2014

kepoyoan rafizi apabila kena saman dengan ds najib, takut le tu!

Rafizi dah kena saman, harap ajar si sotong kulup ni apa dia erti hormati orang, berpolitiklah cara matang, bukan berpolitik cara telor kulup yang cukup kotor. Inilah ajaran songsang pemimpin seperti dia, jadi kita tidak hairan sekiranya penyokong tegar perangai pun macam dia.

Mungkin rafizi anggap dia tidak boleh diusik, tidak boleh dijentik, sebab dia adalah pemimpin paling berpengaruh dalam pr. Tetapi hakikat dia hanyalah sampah busuk yang hanya mencari isu sensasi cara fitnah untuk mempopularkan dirinya.

Kalaulah pemimpin begini diangkat menjadi ketua dalam negara, jahanamlah negara, punahlah bangsa, rosaklah negara.

ps: pemimpin yang elok adalah datang dari perangainya.

Tahniah umno bahagian shah alam di atas penganjuran forum perdana

Syukur Alhamdulillah kerana lautan manusia memenuhi di majlis ilmu yang di anjurkan oleh umno shah alam, mungkin khalid samad akan jeles berganda dengan jumlah hadirin yang begitu ramai malam tadi.

Penceramah hebat yang memberi impak yang terbaik iaitu yang berbahagia ustaz kazim elias dan ustaz dato' najmuddin elias telah memberi aura positif bagi penduduk shah alam yang dahagakan forum sebegini.

Tahniah buat umno shah alam.

Pelik! Muhyiddin kata kerajaan sudah dah tak banyak duit, tetapi timbalan menteri pelancongan baru tetap akan dilantik hari ini

 Setiausaha Agung Parti Solidariti Tanah Airku (Star) Dee Koh Hoi dilapor akan mengangkat sumpah sebagai timbalan menteri pelancongan, ke...