Khamis, 1 Januari 2015

MAHFUZ OMAR ANGGAP PENYATUAN SESAMA ISLAM ADALAH SANGAT BUSUK KERANA UMNO

Manteranya sama, umno tu ibarat najis paling busuk untuk pas hulurkan salam, mana mungkin boleh bekerjasama kerana pas mulia dan suci bersama dap dan pkr. Idea untuk kerjasama ini hanya menunjukkan umno tu jahat bukannya baik.

Begitulah doktrin pas, dah kena musibah begini pun dendam kesumat tetap dendam kesumat, biarlah sekalipun teruk sekalipun umat Islam itu dilanda musibah, umno itulah paling busuk, kalau dekat dengan pas, dengan pas akan busuk berulat.

Beginilah pemikiran golongan perosak kesatuan ummah, dap dan pkr terang-terang menikam pas dari belakang, tetapi umno yang di kafirkan itulah banyak membantu.

Orang kata biarkan si luncai terjun dengan labunya. Allah melihat, pas bukan Tuhan.

KERAJAAN PERLU SUBSIDIKAN HARGA MINYAK SEMULA, SEPATUTNYA HARGA RON95 RM1.61 KATA RAFIZI RAMLI

Agak-agak ada yang nak percaya kata-kata dia lagi? Rasanya impak yang dia nak buat tidak mendapat sambutan, sebabnya mudah rafizi bukanlah pakar ekonomi pun, hanya mengambil kesempatan saja dia pandai, isu minyak ini kekantoian dia memang terserlah, memalukan air muka tuan ketumnya anwar Ibrahim.

Siapa cerdik? Heh

Kredit untuk fb aznil hisham

Isnin, 29 Disember 2014

PENYEBAR BERITA PALSU DAH BERJAYA DENGAN AGENDANYA, PECAH BELAHKAN PERPADUAN SECARA TOTAL!!

Agenda kejahatan yang memang dirancang unit-unit iblis maya, merosakkan minda orang ramai supaya menjadi emosi tidak terkawal, menjadi marah, dendam, menuding jari dan menuduh kerajaan menyembunyikan hal sebenar.

Subjektifnya cukup terancang, dikepalai oleh mastermind yang cukup terlatih dengan setiap penceritaan yang fitnah itu cukup resepinya, ganggu emosi orang secara total, penyebarannya pula memang sangat licik iaitu dengan sebaran di fb, twitter, whatsap, telegram dan sms secara rambang.

Unit-unit iblis ini memainkan cara agenda sebijik macam zionis menjaja propaganda. Harap sangat pihak skmm cari sampai ke lubang cacing unit media iblis ini. Cukup bangsat lebih dari super haramjadah. Jangan bagi muka, kerana unit media iblis ini mengharu birukan orang ramai dan mangsa-mangsa banjir.

Buat pengguna media maya, hati-hati ketika menyebarkan sesuatu berita, sebab kalau kita pun sebar tanpa usul periksa, samalah juga kita dengan perangai iblis maya tersebut.

Target unit media iblis ini sudah tentu golongan yang tidak tahu menahu perihal sebenar banjir di pantai timur. Iblis dan syaitan maya gelak ketawa bila semua yang tidak cerdik menilai masuk perangkap propaganda mereka.

ps: kita yang waras teruskan berjuang demi sebutir kebenaran dan kita bantu selagi boleh untuk penduduk pantai timur.

Ahad, 28 Disember 2014

APA MOTIF DAP NI? JAHAT NIAT ULTRA KIASU NI!!

Dalam keadaan negara ditimpa musibah, peranan dap dalam mengambil kesempatan memang sudah dijangka.

Apa motif? Niat terselindung? Penulis kadang-kadang terfikir, dap ni memang inginkan pulau pinang menjadi sebuah negara macam singapura. Sebab sudah tentu singapura abang kepada dap. Niatnya sama luaskan tanah jajahan republik tersebut.

Moga Sultan Kedah mengambil peranan berkenaan isu ini. Pelampau dap ini sudah keterlaluan. Kalau ada melayu yang sanggup menjilat dap ini, anda memang bangsat!!

pesawat air asia qz 8501 dengan 155 penumpang hilang pagi tadi!

MasyaAllah, bala apa lagi ini? Kita doakan yang terbaik buat pesawat tersebut!

PESAWAT Air Asia QZ 8501 dengan 155 penumpang dari Surabaya ke Singapura pagi ini dilapor hilang.Akhbar Kompas dan media2 Indonesia lapor-Agendanews

UPDATE - Pesawat jenis Airbus A320 dengan nombor pendaftaran PK-AXC bertolak dari Surabaya 6.20 pagi sepatutnya sampai di Singapura 8.30 pagi-Agendanews

PEREKA CERITA PALSU PATUT DISULA DENGAN BRUTAL!! PENYEBAB ORANG RAMAI PANIK

Serius golongan iblis maya ni kerjanya memang nak bagi orang panik, terkejut, bergaduh dan akan menganggu emosi sekiranya membaca rekaan cerita mereka.

Penulis ada katakan sebelum ini, bila keadaan banjir besar ini, unit-unit media iblis memainkan peranan mereka, menggunakan emosi untuk memberi keadaan amarah, tidak puas hati, orang menyumpah seranah, semua ini ditujukan kepada kerajaan perseketuan. Iblis sungguh cara mereka. Mereka memang berniat jahat sebenarnya.

Kepada penerima berita-berita tidak sahih, siasat dahulu sebelum sebarkan.

Akhirnya Maszlee jadi garang, sergah Ronnie Liu supaya jangan biadab dan kurang ajar

Akhirnya skrip yang sepatutnya terkeluar untuk merencahkan suasana drama hebat antara D4P dan Bersatu sudah nampak bayang-bayangnya. Selam...