Khamis, 29 Januari 2015

[GEMPAR] BETAPA BIADABNYA PELUKIS KIASU INI, ADAKAH KITA LANGSUNG TIDAK TERASA?


hak kebebasan suara yang dijunjung oleh segelintir pihak sememangnya mewujudkan keadaan tegang kerana niat kebebasan suara kerana nak menghina, mencaci, mengecilkan sesuatu perkara, inilah caranya mereka memperjuangkan, menggunakan cara radikal untuk menunjukkan betapa hebatnya spisis kiasu dalam merencanakan ketidakpuasan hati kepada orang melayu.mungkin kerana negara kita ni, bangsa melayu hanya mampu meluahkan marah di media-media, buat protes aman, paling teruk pun patung si kurang ajar dibakar, mungkin si pelaku gelak sambil tepuk perut kerana orang melayu hanya mampu herdiknya hanya sebegitu.

bila I.S.A dimansuhkan beginilah jadinya, dipermainkan oleh golongan radikal yang sudah lama berdendam dengan pemerintah, bayangkan kalau kita diperintah golongan begini? apa jadi hak kita? sekarang ini pun tidak terjentik langsung minda melayu itu bila maruah mereka disergah sebegini, raja dan sultan sudah mudah dihina, dicaci.

BAK KATA ORANG, HARIMAU YANG TIDUR USAHLAH DIKEJUTKAN DENGAN CARA KURANG AJAR.


ps: menjadi-jadi biadab bangsat keparat kiasu-kiasu yang dijilat oleh segelintir orang melayu kerana ahh takpe, janji hak dia bersuara.

7 ulasan:

 1. Dasar si PENDATANG PENGGANAS BANGKAI BABI Cina ANTI-ISLAM/umatnya yg. amat RASIS! Puak ni bukan manusia tetapi BINATANG BUAS!

  Nak jadi satu lagi 'hero' si ZIONIS-charlie hebdo-KEPARAT di Baratlah tu - si PENAKUT BANGKAI BABI ni juga takkan berani HINA POPE atau Raja-Raja Barat mcm. ni!

  Awat Kem. Luar tu tak PROTES dgn. segera kat SingaPORK - dan KDN gelarkan si Cina BANGKAI BABI RASIS ni sbg. PENGGANAS?!

  Sebab itu kembalikan kuasa EKSEKUTIF memberi KERAKYATAN pd. DYMM YDPA kita sbg. KETUA AGAMA/KETUA NEGARA/KETUA ATM! Dan si PENDATANG Cina RASIS ni mesti dilucutkan KERAKYATANnya dgn. segera dan diTANGKAP PDRM bawah Akta Hasutan!

  Nek Tempoyak.

  BalasPadam
 2. amat diharapkan Kementerian Luar dapat menghantar bantahan kepada rakan nya di sana .diharap juga KDN-khususnya Imigresen - dapat menyenaraihitamkan nya dari memasuki Malaysia kerana biadapnya dan provokasi nya.Kembalikan maruah negara ini.

  BalasPadam
 3. Kenapa perlu marah ? bukan kah maruah bangsa Melayu sudah lama tergadai bermula dari era PM Tido lagi ?

  BalasPadam
 4. Pm tidur dulu pm syok sendiri dan takit bini.. Skg..

  BalasPadam
 5. Pm tidur dulu pm syok sendiri dan takit bini.. Skg..

  BalasPadam
 6. Boikot mana mana yg berkaitan dengan lelaki ini. Syarikat mana yg sponsor dia. Syarikat mana dia bekerja. Galeri mana yg sokong dia. Tak payah tunjuk perasaan. Cina yg baik kita baik. Yang jahat kita boikot.

  BalasPadam

Umno utus surat ‘rasmi’ kepada Muhyddin tamatkan kerjasama pada PRU-15?

 PETALING JAYA: Annuar Musa mendesak pimpinan parti mengesahkan sama ada Umno mengutus surat kepada Muhyiddin Yassin memaklumkan tidak akan ...