Jumaat, 9 Januari 2015

MENTERI BERANI, MENTERI YANG MENGERTI NASIB ANAK BANGSA, TAHNIAH DATO' SRI ISMAIL SABRI

penulis beri 5 bintang dengan keberanian menteri ini, kalau diikutkan nak play safe boleh sahaja, menteri tersebut buat perjumpaan dan selesaikan, oleh kerana si tamak cina-cina kiasu yang tak reti bahasa, sememangnya menteri ini faham, anak bangsa dilanyak oleh si kiasu tamak yang kerjanya ambil kesempatan.

biarkan dituduh rasis, tetapi perangai dan sikap kiasu yang tamak lagi bapak segala rasis, itu ramai diantara kita tidak faham, asal kita bersuara sahaja, ohh melayu rasis, tetapi bila dekat mereka, ohh hak asasi, hak asasi lah sangat sekiranya, terang-terang perangai mereka memang tak boleh pakai, itulah kiasu..

isunya dikatakan petani yang bertani secara haram di perak, dap mengambil kesempatan dengan membakar sentimen supaya perkara ini dibawa ketengah, dap lahanat, di pulau pinang, kedai peniaga melayu habis mereka henyak, tiada siapa nak pertikaikan, tetapi perihal ini, ramai melayu liberal nak lagak hero kononnya hal ini sangat rasis, pigi da.

TAHNIAH DATO' SRI ISMAIL SABRI

KAMI TABIKps: menteri yang lain, usah menjadi menteri play safe

3 ulasan:

 1. BERANI KERANA BENAR ..
  INSYALLAH SELAMAT DUNIA AKHIRAT..
  TERBAIK.. DATO SABRI..

  BalasPadam
 2. Terbaik... Harap lain2 menteri jadikan Datuk Sabri Sebagai contoh. Jangan layan mereka... Buatlah baik mcmana pun hati mereka ttp DAP racist.

  BalasPadam
 3. Saya sokong...terbaikkkkkkkk

  BalasPadam

[Gaduh besar] Bersatu, UMNO bertelagah kemelut lantik ketua kampung di Johor

Ketika hubungan Bersatu dan Umno didakwa bermasalah, pimpinan dua parti itu bertelagah lagi. Kali ini di Johor dan menyentuh isu kemelut ...