Jumaat, 16 Januari 2015

PELANCARAN SUKARELAWAN PASCA BANJIR BETUL-BETUL BERSIH PARLIMEN PASIR SALAK, ANGGARAN 1000 ORANG TETAPI YANG HADIR LEBIH 2000 ORANG!!!

PELANCARAN SUKARELAWAN BETUL-BETUL BERSIH OLEH AHLI PARLIMEN PASIR SALAK, DS TAJUDDIN ABDUL RAHMAN CUKUP MEMBUKTIKAN ORANG KITA MEMANG NYATA TIDAK ADA MASALAH MENJADI SUKARELAWAN PASCA BANJIR, SEMAMANGNYA SEJAK DARI JAM 8.00 PAGI ANAK-ANAK MUDA BERKUMPUL DI DATARAN MEDAN SELERA KAMPUNG GAJAH.

CUKUP TERBAIK DAN TABIK SPRING KEPADA ANAK MUDA DAN PENDUDUK DI SEKITAR KAMPUNG GAJAH YANG MENJADI SUKARELA MEMBERSIHKAN KAWASAN YANG TERJEJAS BANJIR, SEPERTI RUMAH MANGSA BANJIR, BANGUNAN AWAM DAN PREMIS PERNIAGAAN.

ps: nada sinis ds tajuddin mengatakan dimana perginya pendemo bersih anjuran ambiga dahulu, patutnya mereka ada di kawasan terjejas banjir dan bantu membersihkan lumpur-lumpur di rumah, bangunan yang terlibat, jadinya beliau mengatakan, sukarelawan betul-betul bersih lagi bagus sikapnya dari pendemo bersih.

boleh ke facebook
Nadi Rakyat

#DSTajuddinRahman
#TajuddinPasirSalak
#BetulBetulBersih
#NadiRaktatMalaysia

ANTARA GAMBAR-GAMBAR PADA MAJLIS PELANCARAN SUKARELAWAN BETUL-BETUL BERSIH PAGI TADI.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

VIDEO SEMBURIT HAZIQ BERPONTENSI HANCURKAN PH KATA LIM KIT SIANG #viralhancing

Lim Kit Siang mengakui video seks Haziq Abdullah Abdul Aziz merupakan cabaran terbesar bagi Pakatan Harapan (PH) selepas Pilihan Raya Umum k...