Selasa, 24 Februari 2015

BUAT YB PAKATAN CAKAP TAK SERUPA BIKIN, JALAN BERLOBANG SANA SINI, SAMPAI ADA HILANG NYAWA, APA CERITA?
inilah dia perangai yb yb pakatan, mereka sedar atau buat tak sedar bila kawasan mereka yang sepatutnya diamanahkan untuk penduduk, mereka hanya tahu pok pek pok pek sekiranya isu itu umno, barisan nasional, apa mereka sedar ke tidak keadaan jalan di kawasan jajahan mereka berlubang sana sini.

apa mereka sedar ke tidak atau mereka buat-buat bodoh kerana itu bukan masalah mereka, ohh bila tiba masa pru, muka diaorang yang paling awal cerita konon menjaga kebajikan, ni kebajikan atau kebajingan?

berkisar kejadian meragut nyawa perihal jalan berlubang memang berlaku di parlimen shah alam, jadinya apakah tindakan yang sepatutnya dilakukan oleh pbt, adun dan ahli parlimen sendiri, ohh bila dah berlaku baru nak turap, kemana ratusan juta kerajaan pusat berikan kepada kerajaan negeri selangor untuk baik pulih jalan negeri di selangor? sudah ke laut kah duit tu? kata ada 3 billion, si azmin ali kata akan gunakan duit tu untuk pembangunan di selangor, eh apa cerita azmin?

kepada semua, sudah-sudahlah dilacurkan minda oleh pemimpin yang hipokrit, sudah-sudahlah tu.
SIDANG AKHBAR BERKAITAN ISU JALAN BERLUBANG YANG MEMBAHAYAKAN PENGGUNA SEHINGGA MELIBATKAN KEMATIAN.

Tiada ulasan:

Catat Komen

Dengan Muhyiddin 'berkuasa mutlak', Dr M jangka berlaku salah guna kuasa

 Bekas perdana menteri Dr Mahathir Mohamad berkata "kuasa mutlak" yang diberikan kepada penggantinya Muhyiddin Yassin berikutan pe...