Isnin, 23 Februari 2015

DAP SUDAH MULA PEDIH DIHULU HATI, PAS SUDAH LANCAR PERANG DENGAN PASMA, ANGGAP UMNO SEBAGAI KAWAN

sekiranya perasan, serangan pas terhadap pasma semakin menggila sejak dua menjak ini, sampai terkulup suara serigala dalam pasma, malah dap yang dulu garangnya mengalahkan ungka, sampai hari ini hanya jurucakap langsi mewakili dap, gobind singh cukup lantang dengan membalun pas berkenaan hudud.


malah pasma sudah dihenyak tanpa belas oleh team ulama, golongan penyokong serta pemimpin pas ulama sudah lama bersabar dengan pasma yang terang-terang berkiblatkan dap dan pkr, suara mereka sememangnya ke arah merosakkan pas itu sendiri.


mat sabu juga sudah tidak disorok lagi oleh mereka untuk memberitahu penyokong pas, mat sabu memang berniat untuk menjatuhkan hadi awang, mat sabu kita sudah tahu segala apa percakapannya ke arah menjilat dap terang-terangan.

malah audio yang dikatakan suara mat sabu tersebar luas berkenaan taklimat khas untuk menjatuhkan hadi awang, pendedahan kedua setelah dr hatta juga terkantoi berkenaan pendedahan aplikasi whatsap miliknya yang juga berniat untuk menggulingkan hadi awang.

memungkinkan pro ulama dalam pas sememangnya menunggu anwar ibrahim dipenjarakan, maka mereka sudah kembali untuk mengajar segerombolan puak-puak perosak dalam pas, malah berniat mengawal selia pas dengan ideologi yang menyimpang.

PENULIS HANYA NAK BERITAHU, PUAK ANWARINAS DALAM PAS SUDAH GAGAL, MALAH MEREKA BAKAL DIHUMBAN KE LEMBAH ME MALUKAN KERANA TERLALU TAMAKKAN KUASA.

DIKALANGAN PRO ULAMA SUDAH TIDAK BOLEH MEMBERI MUKA TERHADAP PUAK ANWARINAS YANG BERNAUNG JENAMA PASMA.

ps: katanya pas akan keluar pakatan, rasanya dah berpuluh kali macam tu tetap sama, tapi tak tahulah kali ini dikalangan pas dah tak boleh tahan dah. kita tunggu dan lihat.

3 ulasan:

  1. Jgn takat cakap aje. Buang masa je dilayan. Pecat je la kalau berani.

    BalasPadam
  2. PasPuspus...teloq xde...

    BalasPadam
  3. Puak2 yg menggunakan agama utk cari mkn dh x senang...ini kah akibat dari doa KO meraka

    BalasPadam

Muhyiddin sudah jadi seorang diktator dakwa Tun M

 KUALA LUMPUR Pengerusi Parti Pejuang Tanah Air (Pejuang), Tun Dr Mahathir Mohamad mendakwa Tan Sri Muhyiddin Yassin seorang diktator. Menur...