Sabtu, 21 Mac 2015

DAP DALAM KEADAAN TERTEKAN

Mungkin juga kenyataan pemimpin dap dan pkr sudah menunjukkan mereka sudah goyang dengan pas?

Tuduhan katanya pas membantu umno dalam menghancurkan pakatan juga agak lucu kerana pindaan hudud sudah pun dibentangkan di Kelantan. Cara dap dan pkr mengalih isu untuk getarkan pas serta rosakkan imej hadi dan  team pro ulama nampaknya makin tidak berjaya, malah peranan pasma nampaknya cukup mengecewakan pelaburnya, niat untuk rosakkan pas dari dalam dengan bantuan jebon dan broker nampaknya sangat teruk gagalnya.

Jadi dikaitkan umno dengan isu ini juga nampaknya gagal dengan teruk. Anwar ibrahim makin gusar didalam penjara. Taktik dan strateginya sangat loser dan memalukan. Perpecahan ini makin kronik. Nampaknya mat sabu kena tukar partilah, pasma dalam pas dah runtuh. Malu saya mah kata abang mat sabu.

Kesimpulannya gelabahnya puak kafir ultrakiasu dan puak pegang lilin dengan ukhwah Islam nampak dengan jelas, jadi anda sendiri nampak, bersatu kita semua, musuh Islam bakal ranap. Tunggu.

2 ulasan:

  1. DAP kena ambil tindakan tegas terhadap PAS.PAS paling tidak berguna didalam pakatan,persidennya selalu x hadir masyuarat,tidak sehaluan,tikam dari belakang serta meletakkan calun yg telah diperuntukkan kpd PKR.kerana calun pil kuda.

    BalasPadam
  2. setuju. apa pun xpa. sy sokong je asalkan fuckatan lingkop.

    BalasPadam

Melampau tuduh Umno derhaka kepada Raja, adakah Annuar memang berniat jahat?

 Annuar Musa menuduh Umno menderhaka kepada Yang di-Pertuan Agong. Tuduhan itu dinyatakan dalam suratnya kepada Setiausaha Agung Umno. Annua...