Ahad, 22 Mac 2015

KRISIS AIR HANYA NIAT MENGHURU HARAKAN KEADAAN NEGARA, SELANGOR TITIKNYA!!

Ayat batalkan perjanjian air bakal mengheret azmin ali ke mahkamah?

Rakyat Selangor berhak menyaman kerajaan negeri kerana mengabaikan hak rakyat Selangor, air termaktub dalam perlembagaan di selangor yang tidak boleh diabaikan.

Ngo perkasa akan mengerakkan ahli di setiap parlimen di selangor untuk membuat laporan polis terhadap kerajaan selangor pimpinan azmin ali.

AIR ADALAH HAK RAKYAT SELANGOR
AZMIN MENGABAIKAN HAK RAKYAT SELANGOR

sekitar ceramah program pencerahan isu air di selangor, siapakah dalangnya?

bertempat di depan pejabat perkasa selangor, seksyen 9, shah alam, penceramah yang hadir seperti datuk ibrahim ali, ustaz hassan basri dan ahmad shuaib ismail menerangkan dengan perihal isu air yang sengaja pihak seperti kerajaan selangor pimpinan azmin mengabaikan hak rakyat selangor.kesimpulan dari ceramah malam tadi, pkr adalah dalang dalam segala permainan politik jangka panjang untuk mengheret rakyat dalam keadaan yang sangat perit, isu air bukan boleh dibuat main, ini melibatkan keselamatan negara juga.

terfikirkah anda kenapa pula selangor menjadi titik tetap untuk isu air ini, mudah kl dan putrajaya juga akan terkena tempias, air boleh buat keadaan huru hara kerana ekonomi boleh jatuh, jadi nampak bukan permainan pkr ini?

ikuti kupasan ringkas dari ceramah malam tadi.
1 ulasan:

  1. suruh la semua melayu BEBAL yg undi PR di selangor dulu tu saman .....dulu korang juga yg undi mereka...

    BalasPadam

Melampau tuduh Umno derhaka kepada Raja, adakah Annuar memang berniat jahat?

 Annuar Musa menuduh Umno menderhaka kepada Yang di-Pertuan Agong. Tuduhan itu dinyatakan dalam suratnya kepada Setiausaha Agung Umno. Annua...