Isnin, 2 Mac 2015

PASMA BAKAL MENERAJUI PAS JUN INI?


sudah dijangka, sudah diketahui pas dalam perpecahan yang dijangka membawa kepada berkuasanya team pasma dalam pas, semuanya akan terbukti pada jun ini? mungkin nampak mengarut, tetapi bibit-bibit menolak hadi awang juga sudah nampak terang dan jelas.

pro ulama juga sudah tahu perihal ini, cuma barua yang disebut oleh nik abduh tidak dibongkarkan lagi, mungkin mat sabu sudah berkira-kira melompat lebih tinggi kerana makin berjaya menguasai pas sikit masa sahaja lagi.

maka benarlah cytro bn pernah mainkan isu perosak dalam pas ini, malah nik abduh juga pernah bongkarkan golongan perosak dalam pas sejak 2009 dahulu yang pas bakal diserang dari dalam oleh mereka yang gila kuasa, mereka yang berniat menguasai pas dengan menolak segala apa yang pro ulama sarankan, dengan bantuan pkr dan dap gerakan perosak ini semakin berjaya sepenuhnya.

antara diam dan lawan balik teserlah kepada team pro ulama, rata-rata nampaknya mengambil jalan play safe, kita lihat dan tunggu, sekiranya benar, maka ranaplah perjuangan sebenar pas, maka bersedihlah para pejuang pro ulama yang dari dahulu memperjuangkan Islam.

pembongkaran demi pembongkaran team pasma dalam memporak perandakan pas sudah dibuktikan, tunggu ada lagi perihal panas. tunggu!!

5 ulasan:

 1. DOA K.O betul2 mengkiok'kan PAS....wow!!

  BalasPadam
 2. Musykil..blog ni pro pas ker?

  BalasPadam
 3. No pas no hal...org melayu silent majority dan buat keputusan yg menguntungkan melayu...pas wujud atau hancur lepas muktamar tidak membawa kesan pun...no pas no hal....

  BalasPadam
 4. Bila KUASA YANG DI KEJAR KAN ..
  KATA KERAMAT ORANG MELAYU ..
  BELAWOK ITU WAJIB.. TIPU ADALAH SUNAT ..
  FIKIR FIKIR KAN LAH..

  BalasPadam
 5. kawan 2 dalam pas selamatkan ulamak,,,,jangan dibiar mat sabu and geng meratah pas sampai hancur

  BalasPadam

'Malas layan, PRU14 pun ahli MIC tak sokong PAS, mereka undi PH'

 Menteri Besar Kedah, Muhammad Sanusi Md Nor berkata, dia enggan melayan kenyataan pemimpin MIC termasuk amaran parti itu yang tidak akan me...