Jumaat, 6 Mac 2015

SURAT PEKELILING DARI HADI AWANG ADALAH PALSU! SEMUANYA UNTUK MENGHALALKAN PERHIMPUNAN UNTUK PELIWAT ESOK!! SEBARKAN!!

Betapa terdesaknya team pro anwarinas dalam menghalalkan propaganda mereka demi menjilat so ketum.

Cara dan taktik paling keji ini sudah disahkan palsu oleh pas pusat. Nampaknya kerana pas tidak menyokong perhimpunan ini, malah dijangkakan perhimpunan esok tidak akan mendapat sambutan kerana tidak melibatkan pengikut pas, maka surat palsu yang konon hadi awang menyokong perhimpunan esok.

Tersedak gila khinzir puak-puak anwarinas serta berkemungkinan di kepalai oleh pasma. Makin menjadi kebangsatan puak songsang ini demi anwar Ibrahim alsuntiti.

3 ulasan:

  1. Apa punya jahanam malaun partai pas ni....sampaikan presideng sendiri pon boleh di fitnah......oh yea ini lah tarbiah pas.....tak ada segan silu lagi.....nak kata apa lagi....take beer je lah......takebeer.......

    BalasPadam
  2. Puak umnogok lagi bongok

    BalasPadam
  3. Dah mula dah, nak salahkan UMNO. Sendiri yang tonggong sendirilah tanggung. Bodoh punya PASMA.

    BalasPadam

Kisah gaduh-gaduh ikut skrip sempena PRK Tanjung Piai oleh D4P dan Bersatu terbongkar

Pada awal-awal perbalahan antara Bersatu dan D4P kerana mulut Ronnie Liu, bila diamati jalan cerita kedua parti ini, rupa-rupanya ada berseb...