Rabu, 4 Mac 2015

THE GAME OF SHADOW MAT SABU UNTUK MENJADI PRESIDEN PAS!

Mat sabu tahu hanya dengan jawatan presiden pas mampu menguatkan lagi pakatan rakyat, sekiranya matlamat itu tercapai dap paling bergembira kerana target mereka supaya kuburkan saki baki pro ulama yang ada dalam pas berjaya sama sekali.

Dana turun mencurah-curah untuk gerakan rampasan kuasa secara strategik semata-mata menjatuhkan hadi, percaya sangatkah dengan kenyataan pasma yang berkata mereka tidak terlibat dalam gerakan mengulingkan hadi. Adakah kenyataan mustafa ali juga ibarat game plan team-team ini? Mereka lebih tahu.

Hadi awang selaku tuan presiden pas ketika ini adakah terlalu yakin akan menang pada pemilihan pas jun ini? Mat sabu mungkin tengah ketawa kecil kerana usahasama dengan dap bakal berjaya.

Pro ulama semakin tenggelam kerana lemah dengan kuasa duit? Katanya dana RM500k diberikan dap untuk misi ini untuk pasma? Adakah benar? Maka sayonaraah pas yang bakal dijual kati habis-habisan oleh golongan penjilat kafir. Semuanya kerana putrajaya.

Maka tiada lagi sembang kencang pas memperjuangkan Islam. Maka benarlah kata orang doa yang teruk terpelanting dan terhina untuk diri sendiri.

2 ulasan:

 1. Hadi mesti bertaubat dan tarik balik serta membersihkan diri sendiri serta penyokongnya dari mengkafirkan UMNO.

  Jika tidak, selagi itulah ianya memakan diri dan PAS.

  BalasPadam
 2. Apa pun yg terjadi ialah hasil dari usaha orang Pas sendiri.Merekalah juga yg memilih Sabu ni dan menghina Ustad Nasha.
  Malah ianya dibantu oleh orang besar Pas sendiri.
  Terimalah akibatnyer.

  BalasPadam

[Setelah tular] Tok Mat nafi jadi calon PM Muafakat Nasional

 TIMBALAN Presiden UMNO Datuk Seri Mohamad Hasan menafikan dirinya telah dipilih sebulat suara sebagai calon perdana menteri bagi  Muafakat ...