Isnin, 20 April 2015

Azmin merajuk tak mahu terlibat dengan jentera pkr di permatang pauh?

Menurut sumber, azmin membatalkan semua pogramnya di prk permatang pauh.

Ini berikutan perbalahan dirinya dengan wan azizah, malah ura-ura azmin juga kecewa dengan mesyuarat pkr yang membelakangkan calon berpotensi untuk diketengahkan.

Permatang pauh bukan hanya perihal pas yang tidak mahu terlibat dengan apa-apa langsung dengan prk tersebut, malah memaksa pkr meminta maaf kepada hadi awang kerana menghina presiden pas berkenaan hukum hudud.

APAKAH DRAMA INI BAKAL MENGHANGITKAN PAKATAN RAKYAT???

Sumber
http://selangorpost.com/?p=1846

5 ulasan:

 1. Padan muka jijjah sepat kering!!

  kahkakakakaka

  BalasPadam
 2. Percayalah..berlakon dan kelentong ja tu..

  BalasPadam
 3. permainan org politik mcm anjing..

  BalasPadam
 4. Kak Azizah....melihat wajah akak saya agak tersentuh. Sebagai seorang isteri yang sedang diuji Allah swt....pada pandangan saya adalah lebih baik akak mendekatkan diri dengan Allah swt. daripada mendekatkan diri dengan politik yang kotor. Percayalah dengan cara itu segalanya pasti lebih baik untuk akak dan keluarga. Rasanya dah cukup akak membela nasib suami...mungkin sekarang akak perlukan pembelaan untuk diri akak sendiri. Masa akak terbuang dik politik yang semakin hari semakin kotor....walaupun saya tidak menyokong parti akak tapi sebagai seorang wanita saya melihat jerit perih akak....cukuplah akak...kita juga perlu masa untuk diri sendiri.

  BalasPadam

Suhakam: Vaksin percuma perlu rangkumi banduan, warga asing

 Suruhanjaya Hak Asasi Manusia (Suhakam) menggesa kerajaan memberikan vaksinasi percuma kepada golongan rentan serta mereka yang berada dala...