Isnin, 25 Mei 2015

cara motivasi terbaru cium duit, semangat datang kekayaan pun datang, perghhh

tengah panas dimedia sosial kerana gambar cium duit yang dikatakan salah satu motivasi peserta MLM untuk menambahkan kekayaan.

secara peribadi, motivasi itu bagus, tetapi cara yang sebegini dah macam menjadi duit itu Tuhan pulak, kaya idak juga, haha..

bukan nak mengata, MLM bukan tidak bagus, tetapi cara nak bagi orang kita berubah kononnya secara cepat dapat kekayaan, macam kelakar seram pun ada.

BERSANGKA BAIK JELAH YE.

baca selanjutnya sikap keli

3 ulasan:

 1. MLM ni kerja merepek.

  BalasPadam
 2. Inilah jenis manusia-amat-BANGANG! ALLAH SWT tak pernah suruh kita MEMUJA apalagi MENCIUM kemewahan dunia yg. sebenaqnya PALSU belaka; apalagi WANG RINGGIT-si PENJAHANAM-moral manusia!

  Sedangkan BUMIPUTERA Myanmar ISLAM Rohingya yg. MISKIN, bukan shj. diTINDAS tetapi juga sedg. disyaki diSASARkan utk. diBUNUH seramai mungkin dlm. GENOSID oleh puak PENGGANAS KAPIRDAJAL-EJEN-EJEN Barat/Zionis yg. berpusat kat Malaysia/Thailand ni!

  Harini baru keluaq berita BERATUS kubur besaran dijumpai di sempadan Thailand-Pdg. Besaq; dan juga berita si PENGGANAS PENDATANG KAPIRDAJAL DAPBANGKAI-eng-SIAL MENGGERTAK tak nak bagi Tanah K'jaan negeri utk. kem pelarian ROHINGYA! Si puak PENDATANG PENGGANAS RASIS BANGKAI ni ingat NEGARA ISLAM ni yg. termasuk P. Pinang, BAPA depa punya! PI MAMPOS!!!!!!!!!!!!!!!

  Nek Tempoyak.

  BalasPadam
 3. LIHATLAH STATISTIK HUTANG NEGARA DAN BANDINGKAN DRP ERA PEMERINTAHAN TUN MAHATHIR KE ERA PEMERINTAHAN TUN ABDULLAH DAN SETERUSNYA KINI ERA DS NAJIB RAZAK.

  TUN ABDULLAH DAN DS NAJIB TIDAK DAPAT MELAKUKAN APA-APA PEMBANGUNAN MAHUPON PEMODENAN (APAKAH NEGARA TIADA WANG?) TAPI HUTANG DARIPADA USD220.00 BILLION TERUS NAIK MENCECAH HAMPIR USD600 BILLION.

  RAKYAT MALAYSIA BERHAK UNTUK TAHU, BAGAIMANA JUMLAH HUTANG DARIPADA USD220 BILLION PADA TAHUN 2000 BOLEH TERUS NAIK HAMPIR USD600 BILLION PADA 2015?

  APAKAH BENAR TUN MAHATHIR MOHAMED, TUN DAIM ZAINUDDIN, TAN SRI NOR MOHAMED YAKCOP ADALAH TIGA JAHANAM YANG TELAH MEROMPAK, MENCURI, MELANUN?

  KINI SEKELIAN RAKYAT MALAYSIA TERPAKSA MENAGGUNG SEGALA SALAH LAKU, KERAKUSAN, SALAHGUNA KUASA, PEROMPAKAN DAN KECURIAN YANG DILAKUKAN KETIGA-TIGA JAHANAM DAN KUNCU-KUNCUNYA.

  BalasPadam

[Gempar] Pemimpin Armada ditangkap miliki ganja dalam jumlah besar

 Seorang tokoh Pemuda Bersatu (Armada) telah ditangkap polis pada 20 Jan lalu atas dakwaan memiliki dadah dalam jumlah yang besar. Perkara i...