Rabu, 10 Jun 2015

AZMIN TERASA BAHANG PANAS BILA DAP DAN PAS LEBIHKAN EGO DARI JAGA RAKYAT!!


ADAKAH KRISIS DI SELANGOR BAKAL BERLAKU LAGI? TIDAK DIPASTIKAN, KERANA DAP DAN PAS SUDAH PALU GENDANG PERANG BERSAMA-SAMA, DAP BALUN PAS, PAS BALUN DAP.

MALAH MEREKA UGUT MENGUGUT SEPERTI MENUNJUK SIAPA LEBIH BESAR KEPALA, PKR PADA MULANYA NAK PLAY SAFE, TETAPI TIDAK DAPAT MENAHAN KESABARAN JUGA KERANA MELIHAT KEADAAN INI MELIBATKAN KERAJAAN NEGERI SELANGOR.

AZMIN DENGAN NADA KESAL, "DAP DAN PAS BUANGLAH EGO KALIAN, JANGAN KHIANATI PENGUNDI YANG MENGUNDI KALIAN" KATANYA.

MEMUNGKINKAN JAWATAN MENTERI BESAR BAKAL TERGUGAT? MEMANG PENINGLAH KAU AZMIN.

BERSEDIAKAN RAKYAT SELANGOR MENERIMA KEADAAN DIMANA POLITIK DI SELANGOR BERGOLAK DENGAN TERUK AKIBAT PARTI POLITIKNYA SEMUA JADI GILA, GILA KUASA?

ps: Pas tahu keadaan ini menyulitkan mereka, tetapi pesan satu sahaja dengan Pas, jangan bagi muka terhadap kiasu, mereka ni dari dulu berniat jahat terhadap Islam dan Melayu.

4 ulasan:

 1. Balasan
  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
   Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

   Padam
 2. Umno dan Bn mcm taik..Pembangkang mcm piggy...apa nk jd la ahli politik semua ni..semua pentingkan diri sendiri.Yg susah sengsara adalah rakyat..Masing2 tunjuk ego.

  BalasPadam
  Balasan
  1. dan ada rakyat macam ko ni lagi membusukkan keadaan :)

   Padam

[Gempar] DAP pecat Adun Malim Nawar

 DAP hari ini memecat salah seorang wakil rakyatnya di Perak. Dalam kenyataan dikeluarkan hari ini Pengerusi Jawatankuasa Disiplin DAP Ch...