Jumaat, 16 Januari 2015

[EDISI BERGAMBAR EP2] BANTUAN BEG SEKOLAH UNTUK ANAK-ANAK MANGSA BANJIR DI PARLIMEN PASIR SALAK

ANTARA GAMBAR-GAMBAR PENYERAHAN BEG SEKOLAH

boleh ke facebook
Nadi Rakyat

#DSTajuddinRahman
#TajuddinPasirSalak
#BetulBetulBersih
#NadiRakyatMalaysia

ps: memang betullah kata ds tajuddin, mangsa banjir sampai tak mau balik, sebab layanan tahap bintang diberikan kepada mereka, makan semua cukup, bantuan lagi, syukurlah kepada Allah kerana ada kepimpinan prihatin, banyak tolong rakyat.

TERBAIK DS TAJUDDIN BERSAMA SAYAP-SAYAP UMNO YANG TERLIBAT MEMBANTU, TAHNIAH

[EDISI BERGAMBAR EP1] DS TAJUDDIN LANCAR SUKARELAWAN "BETUL-BETUL BERSIH" PARLIMEN PASIR SALAK

jom mengkome-kome semua kita tengok gambor semalam ye, walau apapun teman nak puji dengan ds tajuddin, beliau sempoi, cukup mesra, yang penting rame orang kenal bebenor dengan dato', sempoi yeop.. terboek yb macam ni.ps: penulis ketawa kecil bila ds tajuddin kata, oleh kerana mangsa banjir di sini dijaga baik, makan sehari 4 kali, terima kasih buat sukarelawan dari umno dan sayap-sayap umno yang lain yang penat lelah mereka cukup dikagumi, ada sampai mangsa banjir tak mau balik ke rumah sebab di pusat pemindahan makan cukup mewah katanya.

tertanya juga datang dari mana pembuat fitnah mengatakan yang umno ni tak buat kerja dan tak bantu, masalah si hati busuk cukup sakit hati bila umno berjaya jaga dengan baik mangsa-mangsa banjir di sekitar parlimen pasir salak. tahniah dato' tajuddin

di bawah ini kawasan yang masih dinaiki air, Alhamdulillah, banyak juga kawasan airnya sudah surut.

PELANCARAN SUKARELAWAN PASCA BANJIR BETUL-BETUL BERSIH PARLIMEN PASIR SALAK, ANGGARAN 1000 ORANG TETAPI YANG HADIR LEBIH 2000 ORANG!!!

PELANCARAN SUKARELAWAN BETUL-BETUL BERSIH OLEH AHLI PARLIMEN PASIR SALAK, DS TAJUDDIN ABDUL RAHMAN CUKUP MEMBUKTIKAN ORANG KITA MEMANG NYATA TIDAK ADA MASALAH MENJADI SUKARELAWAN PASCA BANJIR, SEMAMANGNYA SEJAK DARI JAM 8.00 PAGI ANAK-ANAK MUDA BERKUMPUL DI DATARAN MEDAN SELERA KAMPUNG GAJAH.

CUKUP TERBAIK DAN TABIK SPRING KEPADA ANAK MUDA DAN PENDUDUK DI SEKITAR KAMPUNG GAJAH YANG MENJADI SUKARELA MEMBERSIHKAN KAWASAN YANG TERJEJAS BANJIR, SEPERTI RUMAH MANGSA BANJIR, BANGUNAN AWAM DAN PREMIS PERNIAGAAN.

ps: nada sinis ds tajuddin mengatakan dimana perginya pendemo bersih anjuran ambiga dahulu, patutnya mereka ada di kawasan terjejas banjir dan bantu membersihkan lumpur-lumpur di rumah, bangunan yang terlibat, jadinya beliau mengatakan, sukarelawan betul-betul bersih lagi bagus sikapnya dari pendemo bersih.

boleh ke facebook
Nadi Rakyat

#DSTajuddinRahman
#TajuddinPasirSalak
#BetulBetulBersih
#NadiRaktatMalaysia

ANTARA GAMBAR-GAMBAR PADA MAJLIS PELANCARAN SUKARELAWAN BETUL-BETUL BERSIH PAGI TADI.

Kisah gaduh-gaduh ikut skrip sempena PRK Tanjung Piai oleh D4P dan Bersatu terbongkar

Pada awal-awal perbalahan antara Bersatu dan D4P kerana mulut Ronnie Liu, bila diamati jalan cerita kedua parti ini, rupa-rupanya ada berseb...