Sabtu, 24 Januari 2015

BILA TAJUK BERITA MALAYSIAN INSIDER MENJURUS MENGAPIKAN SUASANA,MEREKA GUSAR PENYATUAN UMMAH?


biasalah media bangsat macam malaysia kini dan insider sememangnya hebat dengan mengajak pembacanya terperangkap dengan emosi, keparat malaysian insider ni, mungkin kenyataan hadi awang berkenaan pilihanraya pihak berkuasa tempatan menjurus kepada menyebabkan jurang besar antara kaum memanaskan bontot dap dan kiasu serta melayu liberal, malah dikalangan penjilat liberal dalam pasma pun tidak lepas dari kepanasan maksimum dalam hati mereka (lihat stament pemimpin pasma seperti khalid samad).

bila Datuk Abdul Rahman Dahlan hari ini bersetuju dengan Presiden PAS Datuk Seri Abdul Hadi Awang, tajuk di besarkan menteri umno dan pas, nampak tak permainan media mereka? mungkin mereka gusar yang diam-diam kesabaran pas sudah sampai ketahap maksimum untuk meletop, malah dikalangan pemimpin dap juga gusar kerana akibat kelancangan mulut segelintir diantara mereka menghemburkan kata-kata cacian terhadap hadi, memungkinkan hadi awang sudah tidak boleh tahan dengan cina-cina kiasu dap ini.

inilah masanya mulakan apa erti kekuatan didalam kesatuan Islam Melayu, mengajar berlagaknya kiasu dap, malah sokongan dari menteri seperti rahman dahlan ibarat menempeleng secara senyap kem kem bangsat perosak perpaduan.

tidak salah bersatu demi Islam, jangan dibiarkan kiasu semakin biadab, anak cucu kita juga susah, malah kiranya kuasa kita tiada agak-agak bangsat kiasu ini nak pedulikan kita? ohh lupakan saja wahai insan bernama melayu Islam, tengok pulau pinang cukup.

ps: pentaksub dan pentotok sedarlah, dap semakin biadab

LAGI SUKARELAWAN TURUN KE KAMPUNG GAJAH, MEMBERSIHKAN LOKASI RUMAH PENDUDUK YANG TERJEJAS BANJIR!

PAGI TADI BERTEMPAT DI PUSAT KHIDMAT ADUN KAMPUNG GAJAH, BERKUMPULNYA SUKARELAWAN YANG DATANG SEHINGGA PERLIS (KONTINJEN UMNO PERLIS), ANTARA YANG MENGAMBIL BAHAGIAN PAGI TADI SUKARELAWAN MOA-KEMENTERIAN PERTANIAN DAN ASAS TANI, TEKUN NASIONAL, LKIM, UPSI, UNIVERSITI TEKNIKAL MALAYSIA MELAKA.

KITA SEDIA MAKLUM, KHIDMAT SUKARELAWAN SEMEMANGNYA SANGAT DIPERLUKAN KERANA PADA MASA INILAH PENDUDUK YANG RUMAHNYA TERKENA BANJIR PERLUKAN SUKARELAWAN UNTUK MEMBERSIHKAN KOTORAN, SAMPAH DAN SEBAGAINYA.

TAHNIAH UNTUK MEREKA YANG TERLIBAT PADA HARI INI, SEBELUM KUMPULAN SUKARELAWAN DIPECAHKAN, TAKLIMAT DIBERIKAN, TAHNIAH UNTUK AHLI PARLIMEN PASIR SALAK, DS TAJUDDIN ABDUL RAHMAN, ADUN KAMPUNG GAJAH,HJ ABDULLAH FAUZI BIN DATO’ HJ AHMAD RAZALI SERTA SEMUA YANG TERLIBAT.
Jumaat, 23 Januari 2015

HADI AWANG SEMAKIN SEDAR PERMAINAN DAP, TETAPI PENTAKSUB DAN TOTOKNYA TAK SEDAR-SEDAR!!

umno dah sedar dap ini macamana, ultrakiasu mereka bawa lagi jahat dari apa yang penyokong pas sangkakan, malah dikalangan penyokong dap sendiri risau cara ultra kiasu dibawa pemimpin mereka boleh merosakkan hubungan kaum di malaysia ini.

cara ego, berlagak, memandang rendah terhadap orang lain memang ketara ditunjukkan oleh dap, pemimpin pas yang sedar permainan dap ini, sudah tidak takut nak melawan balik kenyataan-kenyataan terlalu angkuh yang dikeluarkan oleh segelintir pemimpin dap, baguslah jangan hanya sekejap saja tunjuk 'fight back' tu.

kita pun tahu yang dap dan pkr juga cukup lantang menghentam hadi, pro ulama dalam pas diasak kiri dan kanan oleh pemimpin dap, malah kewujudan pasma adalah untuk mengantikan pas dalam pakatan.

HARAP HADI AWANG JANGAN BAGI MUKA TERHADAP BANGSAT-BANGSAT DAP INI!


baca seterusnya disini malaysian insider

ps: dap anggap mereka adalah masta bagi kongker orang melayu Islam dalam malaysia

SAMPAI BEGINI MEREKA PERLAKUKAN KERANA KEBODOHAN MENYOKONG MEREKA!

Bila cakap lebih-lebih dikalangan totok dan pentaksub tegar hanya tahu, ahh umno sana, umno sini, kafir sana kafir sini, sedangkan hakikat siapakah yang memusuhi Islam?

Allah suruh kita bersatu, tetapi kita tetap nak bertelagah, inilah jadinya, maruah kita dipijak semudah memijak ulat. Tidak pasti apa kita dapat bila kita sentiasa bertelagah, sentiasa hentam, balun, kitai dan hempuk sesama sendiri.

Bangkitlah umat Islam. Sudah-sudahlah, agama kita sudah senang diperlakukan macam-macam oleh kafir harbi di sini. Kuasa kita hilang, kita dijual sepenuhnya.

baca seterusnya
http://www.freemalaysiatoday.com/category/bahasa/2015/01/22/azan-subuh-tidak-dilaungkan/

Kisah gaduh-gaduh ikut skrip sempena PRK Tanjung Piai oleh D4P dan Bersatu terbongkar

Pada awal-awal perbalahan antara Bersatu dan D4P kerana mulut Ronnie Liu, bila diamati jalan cerita kedua parti ini, rupa-rupanya ada berseb...